[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

هرگز با نان داغ این کار را نکنید ، روزنامه شیراز نوین

یک متخصص تغذیه با بیان اینکه نان داغ در کیسه‌های پلاستیکی سبب تولید حرارت می‌شود، گفت: هنگام خرید نان تازه آن را در کیسه‌های پلاستیکی قرار ندهید.
به گزارش بهداشت نیوز، محمدحسین عزیزی افزود: حرارت در کیسه‌های پلاستیکی، سبب تعریق کیسه و کپک زدن نان می‌شود.
وی درباره ظروف پلاستیکی هم بیان کرد: پلاستیک از مواد نفتی و پتروشیمی تولید می‌شود و به همین دلیل در شرایط تماس با مواد داغ و اسیدی ماده‌ای به‌نام مونومر(مولکول‌های کوچکی که تعدادی اتم را در یک ردیف دربر می‌گیرد) به‌وجود می‌آید که این مواد در درازمدت ممکن است خطرناک و سرطان‌زا باشد.
عزیزی در ادامه افزود: تولید مواد مانومر در کیسه و تماس با نان باعث ایجاد بیماری‌هایی همچون ریوی و اختلال گوارشی می‌شود و سیستم‌های عملکردی بدن افراد را مختل می‌کند.
وی در پایان اظهار داشت: بهتر است به‌جای کیسه پلاستیکی از پارچه استفاده کنید، البته از پارچه‌های ساده و نه رنگی، زیرا رنگ‌های به‌کار برده شده در آنها نیز شیمیایی است.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی