[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۲
  • دوره جدید

کوکوی سیب‌زمینی رشته‌ای، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 10 دقیقه
 زمان پخت: 10 دقیقه
 
 مواد لازم برای 2 نفر
سیب زمینی درشت: 2 عدد
تخم مرغ: 2 عدد
آرد: 8 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: مقدار لازم

همیشه برای تهیه کوکو سیب زمینی لازم نیست سیب زمینی پخته شود. اگر عجله دارید و وقت ندارید سیب زمینی را آب‌پز کنید، می‌توانید با سیب زمینی خام کوکوی سیب زمینی رشته‌ای درست کنید. این کوکوی سیب زمینی برشته فوق‌العاده خوشمزه است و در کمتر از 20 دقیقه آماده می‌شود. می‌توانید همه مایه کوکو را یک باره در تابه بریزید یا قاشق قاشق به صورت تکه تکه آن را سرخ کنید. تنها نکته مهم این است که ضخامت مایه در تابه باید کم باشد تا کوکو خوب پخته شده و کاملاً برشته شود. طرز تهیه کوکوی سیب زمینی رشته‌ای ترد و برشته خوشمزه را در ادامه ببینید.

 طرز تهیه
 مرحله اول
سیب زمینی‌ها را پوست بکنید و بشویید و با استفاده از رشته کن یا چاقو خلالی و نازک خرد کنید.
 مرحله دوم
تخم مرغ، آرد، مقداری نمک و فلفل را داخل کاسه‌ای بریزید، مقداری آب اضافه و خوب مخلوط کنید تا مایه کوکو غلیظ شود، سپس سیب زمینی‌های رشته شده را اضافه کنید.
 مرحله سوم
داخل ماهیتابه روغن بریزید و بگذارید داغ شود، سپس از مایه کوکو با قاشق بردارید و به‌صورت گرد داخل ماهیتابه بریزید، با حرارت متوسط اجازه دهید کوکوها سرخ شوند، کوکوها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود، سپس سرو کنید. نیازی به بستن درب تابه هم نیست، چون ضخامت کوکو خیلی کم است به همین ترتیب پخته و برشته می‌شود.

 نکات کلیدی
 می‌توانید در صورت تمایل مقداری پنیر پارمزان رنده شده هم به مایه کوکو اضافه کنید.
 رشته کردن سیب زمینی با چاقو ممکن است کمی سخت و زمانبر باشد. اگر رشته کن ندارید می‌توانید به جای رشته کردن، سیب زمینی‌ها را رنده بکنید.
  اگر مایل باشید می‌توانید کمی تره خرد شده به مایه این کوکو اضافه کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی