[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۴
  • دوره جدید

خورشت قارچ و گوشت، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 30 دقیقه
 زمان پخت: 90 دقیقه
 
 مواد لازم برای 3 نفر
گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
قارچ:150 گرم
فلفل دلمه‌ای کوچک: 1 عدد
گوجه‌فرنگی: 2 عدد
پیاز: 2 عدد
سیر: 2 حبه
آرد: 1 قاشق غذاخوری
تخم‌مرغ: 1 عدد
آب‌لیمو، نمک و فلفل: به مقدار لازم

قارچ، یکی از گیاهان پرکاربرد در آشپزی مدرن است که در انواع غذاها و پیش‌غذاها به کار می‌رود. از قارچ می‌توان در انواع غذاها و خوراک‌های ایرانی استفاده کرد و غذاهای جدیدی مانند کوکو قارچ، خوراک گوشت و قارچ، خورشت مرغ و قارچ و خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده درست کرد. خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده از جمله خورشت‌های خوشمزه و کاملاً سازگار با ذائقه ایرانی ا‌ست که می‌شود با قارچ درست کرد. ما اینجا قصد داریم طرز تهیه خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده را آموزش دهیم که یک غذای خوشمزه و مجلسی است.
خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده به دلیل داشتن قارچ، یک غذای مغذی و عالی برای سلامتی محسوب می‌شود، زیرا این گیاه سرشار از فیبر، پروتئین، انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی است. خوردن قارچ موجب پیشگیری از کلسترول بالا، تقویت سیستم ایمنی، کاهش احتمال ابتلا به دیابت و کاهش وزن می‌شود. همچنین فیبر موجود در این گیاه خوردنی موجب بهبود عملکرد دستگاه گوارش و تسهیل هضم غذا می‌شود. با ایران کوک همراه باشید تا طرز تهیه خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده را یاد بگیرید.

 طرز تهیه
 مرحله اول
یکی از پیازها را خلالی خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود. فلفل دلمه‌ای و قارچ‌ها را نیز خرد کنید و در روغن سرخ نمایید.
 مرحله دوم
یک پیاز دیگر و سیرها را رنده کنید و به همراه گوشت چرخ‌کرده، آرد، تخم‌مرغ، نمک و فلفل داخل کاسه‌ای بریزید. مواد داخل کاسه را با دست خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کنند.
کوفته‌های ریزی از مایه گوشت آماده کنید و در روغن سرخ نمایید.
 مرحله سوم
گوجه‌فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید. سپس، گوجه‌فرنگی خردشده را در روغن تفت دهید تا آب گوجه‌فرنگی کشیده شود. پیاز سرخ‌شده، فلفل دلمه‌ای و قارچ سرخ‌شده را به همراه یک لیوان آب، آب‌لیمو، نمک و فلفل به گوجه‌فرنگی سرخ‌شده اضافه کنید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید.
 مرحله چهارم
پس از به جوش آمدن خورشت، حرارت را کم کنید و کوفته‌های سرخ‌شده را داخل خورشت بریزید (خورشت در زمان اضافه کردن کوفته‌ها نباید بجوشد).
در قابلمه را بگذارید، صبر کنید تا آب خورشت نصف شود و خورشت جا بیفتد. سپس، خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده را  در ظرف بکشید و به همراه نان یا برنج سرو کنید.

 نکات کلیدی
 می‌توانید به جای گوجه‌فرنگی از 2 قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی استفاده کنید.
  استفاده از فلفل دلمه‌ای در این غذا اختیاری است.

 سخن آخر
خورشت قارچ و گوشت چرخ‌کرده، یکی از انواع خورشت‌های خوشمزه و جذابی است که می‌توان با قارچ درست کرد. این خورشت یک غذای شیک و مجلسی است و می‌توانید آن را با نان یا برنج سرو کنید.
در اولین مرحله طرز تهیه این خورشت باید یک پیاز را خلالی خرد و سرخ کنید. سپس، قارچ و فلفل دلمه‌ای خردشده را با پیاز تفت دهید. در ادامه پیاز و سیر رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده، آرد، تخم‌مرغ، نمک و فلفل دلمه‌ای مخلوط کنید و ورز دهید. با مخلوط گوشت، کوفته‌های ریز درست و در روغن سرخ کنید.
سپس، گوجه‌فرنگی خردشده را در روغن سرخ کنید و پیاز سرخ‌شده، فلفل دلمه‌ای و قارچ سرخ‌شده را به همراه یک لیوان آب، آب‌لیمو، نمک و فلفل به گوجه‌فرنگی بیفزایید و اجازه دهید خورشت به جوش بیاید. پس از جوش آمدن خورشت، حرارت را کم کنید و کوفته ریزه‌ها را داخل آن بریزید. اجازه دهید آب غذا نصف شود و خورشت جا بیفتد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی