[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۱
  • دوره جدید

کیک مرنگ میوه‌ای، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 60 دقیقه
 زمان پخت: 40 دقیقه
 
 مواد لازم برای 15 نفر
آرد: 1 لیوان
تخم مرغ: 8 عدد
شکر: سه چهارم لیوان
اسانس وانیل: 1 قاشق چای‌خوری
میوه: 400 گرم
سفیده تخم مرغ: 4 عدد
کره یا روغن: 2 قاشق غذاخوری
آب جوش: یک چهارم لیوان
 شکر: 1 لیوان
 آب‌لیمو: 1 قاشق غذاخوری 
خامه فرم گرفته و بیسکویت: مقدار لازم برای تزیین

 طرز تهیه
برای تهیه مرنگ 4 سفیده تخم مرغ و 1 لیوان شکر را داخل کاسه‌ای بریزید و 5 دقیقه با همزن بزنید تا خودش را بگیرد و بافتی خامه‌ای پیدا کند.
ته سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و با کره یا روغن آب شده روی کاغذ را چرب کنید، مرنگ را روی کاغذ بریزید و پخش کنید سپس سینی را داخل فر با کمترین دما به مدت 10 دقیقه قرار دهید و پس از اینکه آماده شد از فر خارج کنید و اجازه دهید خوب سرد شود سپس مرنگ را به تکه‌های کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.
برای تهیه کیک سفیده‌ها و زرده‌های تخم مرغ‌ها را جدا کنید، زرده‌های تخم مرغ، شکر و اسانس وانیل را داخل کاسه‌ای بریزید و با همزن بزنید تا یکدست شود، سپس آرد را کم کم اضافه و مخلوط کنید؛ سفیده‌های تخم مرغ را با همزن بزنید تا بافتی نرم و خامه‌ای پیدا کند سپس به مایه کیک اضافه کنید و به آرامی و به صورت دورانی مخلوط کنید (زیاد مواد را هم نزنید).
مایه کیک را داخل قالب بریزید و در فر با  دمای 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 20 -30 دقیقه قرار دهید تا بپزد، سپس از فر خارج کنید و کناری بگذارید تا سرد شود (مدت زمان پخت بسته به نوع فر متفاوت است).
میوه مورد نظرتان را با میکسر بزنید تا به شکل پوره‌ای و یکدست شود، برای تهیه شیره روی کیک آب جوش را با 1 قاشق غذاخوری شکر و 1 قاشق غذاخوری آب‌لیمو مخلوط کنید.
کیک را پس از اینکه سرد شد به چند لایه برش بزنید (تعداد لایه‌ها به سایز قالب‌تان بستگی دارد)؛ با قلم مو از شربت آب‌لیمو بردارید و روی لایه‌های کیک بزنید تا سطح کیک مرطوب شود.
مقداری پوره میوه روی کیک بریزید سپس مقداری خامه فرم گرفته روی آن اضافه کنید، مقداری شیرینی مرنگ خرد شده روی خامه بریزید و روی آن مجدد مقداری خامه و به همین صورت لایه‌ها را با خامه، مرنگ و پوره میوه تکمیل کنید (دقت کنید که پوره میوه بیش از حد شل نباشد).
روی کیک را با خامه فرم گرفته بپوشانید، مقداری بیسکویت را با میکسر بزنید تا خرد شود، سپس بیسکویت خرد شده را روی کیک الک کنید، کیک را داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ،سپس سرو کنید.

 نکته کلیدی
می‌توانید از باتر کرم برای تزیین به جای خامه فرم گرفته استفاده کنید، سعی کنید از میوه‌های گوشتی مانند توت فرنگی، زردآلو، کیوی و … برای این کیک استفاده کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی