[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۶۵۲
  • دوره جدید

چیز کیک یخچالی، روزنامه شیراز نوین

 زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه
 
 مواد لازم برای 6 نفر
بیسکویت: 225 گرم
کره: 85 گرم
پودر ژلاتین: 1 قاشق غذاخوری
آب سرد: یک چهارم پیمانه
پنیر خامه‌ای: 450 گرم
پودر شکر: 1 و یک دوم پیمانه
خامه پرچرب: 2 پیمانه
اسانس وانیل: 2 قاشق چای‌خوری
مربا یا میوه: دلخواه

چیز کیک انواع مختلفی دارد. مثلاً چیز کیک ژاپنی احتمالاً هیچ شباهتی به تصوری که از چیز کیک در ذهن شما هست ندارد، چون بر خلاف بقیه چیزکیک‌ها پنیر داخل مایه کیک ریخته می‌شود، یا چیز کیک ساده که فقط با سه ماده تهیه می‌شود. اما تصویر کلی که بیشتر ما از چیزکیک در ذهنمان داریم لایه‌ای از کیک یا بیسکویت هست که روی آن یک لایه پنیری خوشمزه کشیده شده. چیز کیک تنوری که همه با آن آشنا هستید در فر تهیه می‌شود. اما خبر خوش این است که اگر برای تهیه کیک فر نداشته باشید، باز هم می‌توانید چیز کیک درست کنید. برای لایه کراست چیز کیک یخچالی از مخلوط بیسکویت و کره استفاده می‌شود. طرز تهیه چیز کیک بدون فر خیلی خیلی آسان هست و به آن چیز کیک یخچالی هم می‌گویند چون باید در یخچال بماند تا خودش را بگیرد.
در این طرز تهیه از ژلاتین استفاده شده. البته به جای پودر ژلاتین می‌توانید چیز کیک یخچالی با ژله هم تهیه کنید، این طوری چیز کیکی با طعم دلخواه خودتان خواهید داشت. فقط فراموش نکنید که پودر ژله علاوه بر ژلاتین شکر هم دارد، پس باید به تناسب از مقدار شکر کم کنید. اگر از عاشقان شکلات هم هستید باید بگویم که طرز تهیه چیز کیک یخچالی شکلاتی را جداگانه برای شما عزیزان نوشتیم. اما حالا برویم سراغ طرز تهیه چیزکیک یخچالی بدون پخت ساده. روی این کیک می‌توانید بسته به سلیقه خودتان از انواع مارمالاد و مربا استفاده کنید.
 طرز تهیه
 مرحله اول: تهیه کراست
بیسکویت‌ها را داخل غذاساز بریزید و کمی خرد و پودر کنید. کره نرم یا ذوب شده را روی آن بریزید و مجدداً میکس کنید. کف قالب چیز کیک را کاغذ روغنی بیندازید و کراست یا پایه چیز کیک را کف آن ریخته و پرس کنید. قالب را به مدت 30 دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شود. توجه کنید برای تهیه چیز کیک بدون فر بهتر است از قالب کمربندی استفاده کنید تا راحت از قالب خارج شود.
 مرحله دوم: خیس کردن پودر ژلاتین
پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید و مخلوط کنید. 5 دقیقه آن را کنار بگذارید تا ذرات ژلاتین خوب خیس بخورند. حال مخلوط را چند دقیقه روی حمام بن ماری و مثلاً روی در کتری قرار دهید تا خوب حل شود. وقتی ژله خوب حل شد، آن را در گوشه‌ای قرار دهید تا کمی خنک شود.
 مرحله سوم: تهیه فیلینگ پنیری
پنیر خامه‌ای و پودر شکر را با همزن برقی خوب هم بزنید تا زمانی که شبیه خامه فرم گرفته شود. سپس وانیل و خامه را بیافزایید و مجدداً با همزن مخلوط کنید. بعد از 3-4 دقیقه، پودر ژلاتین حل و خنک شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید. مایه چیز کیک را با دور تند همزن بزنید تا زمانی که خارج کردن سری همزن، خامه به صورت نوک تیز سفتی دیده شود و دیگر حالت آویزان نداشته باشد.
 مرحله چهارم: سر هم کردن چیز کیک یخچالی
کراست چیزکیک را از فریزر بیرون بیاورید و روی آن مایه چیز کیک را بریزید. وقتی مایه را ریختید می‌توانید میوه مورد علاقه‌تان را روی دسر قرار دهید. چیز کیک را به مدت 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سفت و آماده شود. برای سرو می‌توانید به جای میوه تازه از مربا هم استفاده کنید.

 نکات کلیدی
 برای تزئین چیزکیک بدون فر می‌توانید از انواع میوه‌های تازه مثل توت فرنگی هم استفاده کنید.
 می‌توانید از مخلوط پنیری آماده شده در مرحله سوم به عنوان پایه ژله آجیلی هم استفاده کنید.
 در مرحله دوم می‌توانید به جای بنماری کردن، مخلوط ژلاتین و آب را 20-30 ثانیه در مایکروفر قرار دهید تا پودر ژلاتین در آب حل شود.
 در مرحله سوم موقع اضافه کردن ژله، اگر مخلوط بیش از حد سرد شده و کمی سفت شده بود، آن را 5 ثانیه در مایکروفر گرم کنید بعد به خامه و پنیر اضافه کنید.
 اگر قالب کمربندی در دسترس ندارید می‌توانید داخل قالب سلفون بکشید و بعد از سرد شدن چیز کیک یخچالی را با سلفون از قالب خارج کنید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی