[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۱۵۵۰
  • دوره جدید

خواص مفید کاکائو خام!، روزنامه شیراز نوین

صدها سال قبل، مردم سرخپوست مکزیک موسوم به آزتک‌ها، فواید قلبی کاکائو را می‌دانستند و آن را «خون قلب» می‌نامیدند.
کاکائو خام به شکل خردشده یا پودر موجود است. در ادامه به برخی خواص این سوپرخوراکی اشاره می‌شود.
سلامت قلب
طبق مطالعه سال ۲۰۰۹، خوردن کاکائو با کاهش ریسک بیماری عروق کرونر و سکته مرتبط است. این ماده خوراکی سرشار از منیزیم بوده که برای سلامت قلب مهم است و به تبدیل گلوکز به انرژی کمک می‌کند.
کلسترول
کاکائو خام بیش از ۴۰برابر بلوبری حاوی آنتی اکسیدان است. این آنتی اکسیدان‌ها ناشی از فلاونوئیدهای گیاه بوده و می‌تواند منجر به افزایش کلسترول خوب خون موسوم به HDL شود.
آهن
کاکائو منبع گیاهی با بالاترین میزان آهن برای انسان است. آهن برای داشتن خون سالم ضروری است و به توزیع اکسیژن در سراسر بدن کمک می‌کند.
کلسیم
کاکائو خام دارای مقادیر زیادی کلسیم است که حتی از شیر گاو که بهترین منبع این ماده مغذی به شمار می‌آید نیز بیشتر است.
همانطور که شکلات موجب ایجاد حس خوشحالی می‌شود، کاکائو هم دارای تأثیر مشابه بر مغز بدون افزودنی‌ها است. کاکائو دارای ترکیبی موسوم به «فنیل اتیل آمین» (PEA) است. فواید PEA شامل تقویت خلق و خو و افزایش انرژی است. این ماده  گیاهی همچنین افزایش ترشح سروتونین، دوپامین و آناندامید را نیز به همراه دارد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی