طرز تهیه کوکوی مرغ، روزنامه شیراز نوین
کوکوی سیبزمینی یکی از انواع کوکوهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که به دلیل اینکه خیلی سریع آماده میشود.
کوکوی مرغ یکی از انواع کوکوهای پرطرفدار ایرانی است که میتوانید از آن به عنوان یک شام یا ناهار فوری استفاده کنید. برای تهیه کوکوی مرغ کافی است مرغ و سیبزمینی پختهشده را رنده کنید، سپس با سیر، پیاز، تخممرغ، ادویهها و سبزیجات ترکیب کرده و در روغن سرخ کنید، برای مشاهده آموزش آشپزی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: ۱ عدد
تخممرغ: ۲ عدد
جعفری یا پیازچه: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پیاز: ۲ عدد متوسط
سیبزمینی: ۲ عدد متوسط
آرد سوخاری: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به اندازه کافی
روغن مایع و زردچوبه: به اندازه کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کوکوی مرغ مجلسی ابتدا سیبزمینی را به همراه دو لیوان آب داخل یک قابلمه کوچک میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شوند. در ادامه گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه داخل یک قابلمه دیگر میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا آبپز شود.
مرحله دوم
پس از اینکه سینه مرغ و سیبزمینیها به طور کامل پختند آنها را کنار میگذاریم تا کمی خنک شوند، سپس با سمت متوسط رنده سیبزمینیها و سینه مرغ را رنده کرده و داخل یک کاسه مناسب و جادار می ریزیم.
مرحله سوم
در این مرحله سیر و پیاز را رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافی آنها را میگیریم سپس به کاسه حاوی گوشت مرغ اضافه میکنیم. در ادامه جعفری یا پیازچه را خرد کرده و به همراه مقداری نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به دیگر مواد اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مواد کوکو را خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند، بهتر است با دست مواد را چند دقیقه ورز دهید تا منسجمتر شوند. در آخر تخممرغ را به مایه کوکو اضافه میکنیم و مجدداً مواد را چند دقیقه ورز میدهیم.
مرحله پنجم
اگر وقت دارید بهتر است مایه کوکو را حداقل به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا به اصطلاح عامیانه بیات شود و حالت چسبناکتری پیدا کند. اگر وقت ندارید میتوانید پس از آماده شدن مایه کوکو، یکراست به سراغ سرخ کردن آن بروید.
مرحله ششم
یک تابه مناسب حاوی روغن مایع روی حرارت قرار میدهیم و پس از داغ شدن روغن مایه کوکو را به صورت یکجا یا مانند کوکوی سیبزمینی به صورت تکههای کوچک در دست حالت میدهیم و در روغن میاندازیم تا سرخ شوند.
مرحله هفتم
اگر میخواهید کوکوها را شبیه کتلت درست کنید، برای زیبایی کوکوها میتوانید ابتدا آنها را داخل آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن بیندازید تا سرخ شوند. پس از اینکه یک سمت کوکو سرخ شد آن را برمیگردانیم تا سمت دیگرش نیز سرخ شود.
مرحله هشتم
اگر میخواهید این کوکو را به صورت مجلسی درست کنید، توصیه میکنیم از قالبهای استیل آماده برای سرخ کردن آن استفاده کنید. برای این منظور داخل قالبها را با روغن به خوبی پوشش میدهیم، سپس در تابه قرار میدهیم.
مرحله نهم
حالا مقداری از مایه کوکو را بر میداریم و در قالبهای میریزیم، سپس روی آن با قاشق به طور کامل صاف میکنیم. در پایان کوکوهای سرخشده را داخل ظرف مورد نظرمان میکشیم و به همراه گوجهفرنگی، پیاز و خیارشور سرو میکنیم.
نکات کلیدی
کوکو مرغ با مرغ چرخکرده
با یک روش دیگر هم میتوانید این کوکوی خوشمزه را درست کنید و آن روش استفاده از گوشت مرغ چرخکرده میباشد. مراحل تهیه کوکو تفاوتی ندارد فقط باید بهجای پختن و رنده کردن گوشت مرغ آن را با چرخ گوشت چرخ و به دیگر مواد اضافه کنید.
کوکوی مرغ با قارچ
برای تهیه این کوکوی خوشمزه با قارچ ابتدا قارچها را به صورت ورقهای خرد میکنیم و به همراه کمی روغن تفت میدهیم تا کاملاً سرخ شوند و آب اضافیشان به طور کامل گرفته شود و پس از اینکه به طور کامل خنک شدند به مایه کوکو اضافه میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین