[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۸۸
  • دوره جدید

گیاه همه‌فن‌حریف را بشناسید، روزنامه شیراز نوین

پونه کوهی یکی از بهترین گیاهان تقویت‌کننده است که خواص درمانی آن از مدت‌ها پیش شناخته شده و مصارف دارویی متعددی دارد.
به گزارش صدآنلاین، مصرف پونه کوهی عملکرد روده‌ها را منظم می‌کند، درد معده و بی‌اشتهایی را تسکین می‌دهد و برای ناراحتی‌های کبدی مؤثر است.
همچنین دم کرده پونه برای اسهال و ناراحتی‌های عصبی و اختلالات گوارشی مفید و مؤثر است.
دم‌کرده پونه کوهی در عین حال تقویت‌کننده خوبی برای معده است. اگر گاهی پس از صرف غذا در معده احساس سنگینی کردید می‌توانید از این دم‌کرده استفاده کنید.
در مصر باستان پونه کوهی را برای رفع مشکلات سوء‌هاضمه، کشت و مصرف می‌کردند. علاوه بر این، در رم و یونان باستان نیز از پونه کوهی برای تسکین دردهای شکمی ‌استفاده می‌کردند.
پونه کوهی طعمی‌خوشایند دارد و به همین خاطر معمولاً در آشپزخانه و برای تولید نوشیدنی‌های طعم‌دار مصرف می‌شود. این گیاه حاوی ویتامین‌های A و C و همچنین چندین ماده معدنی است و برخی از خواص درمانی این گیاه در بررسی‌های پزشکان تأیید شده است.
پونه کوهی همچنین می‌تواند به حفاظت از بدن در مقابل ویروس سرماخوردگی یا آنفولانزا کمک کند؛ زیرا مصرف آن باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.
علاوه بر این‌ها مصرف پونه کوهی به کاهش مشکلات گوارشی و درمان سندروم روده تحریک‌پذیر کمک می‌کند و نتایج یک مطالعه در مورد خواص کپسول عصاره پونه نشان داده است که مصرف این عصاره می‌تواند به کاهش چشمگیر علائم سندروم روده تحریک‌پذیر منجر شود.
به گزارش سایت تخصصی «هلت لاین»، نتایج آزمایش‌ها همچنین آشکار ساخته است که استشمام رایحه پونه یکی از روش‌های مؤثر برای افزایش سطح انرژی بدن و نشاط‌ آور است. همچنین مصرف عصاره این گیاه می‌تواند به درمان انواع خاصی از سردردهای خفیف کمک کند. در واقع «منتول» از ترکیبات اصلی موجود در پونه است که اگر روی پوست مالیده شود، می‌تواند تا حدی در تسکین دردهای خفیف مؤثر باشد.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی