پیشنهاد قنادها برای بهتر شدن طعم و حجم کیک خانگی ، روزنامه شیراز نوین
اکثر ما به پخت کیک و شیرینی علاقهمند هستیم اما برای پخت کیکی با حجم و طعم عالی در منزل نکات بسیار مهم و مؤثر وجود دارد که ممکن است به آنها بیتوجه باشید.
به گزارش نمناک، پخت کیک معمولاً یکی از لذت بخشترین کارهاست و بسیاری از افراد دوست دارند در خانه یک کیک خانگی بینظیر طبخ کنند. پخت کیک گرچه آسان به نظر میرسد اما دارای پیچیدگیهای خاص خود است و باید بدانید از مواد کیک باید چگونه استفاده و آنها را با هم ترکیب کنید تا کیکی با کیفیت را بپزید. در این بخش از آشپزخانه نمناک شما را با عوامل اثر گذار بر کیفیت و حجم کیک آشنا میکنیم.
دمای فر:
زمانی که قالب را داخل فر قرار میدهید، دمای فر باید همان دمایی باشد که در دستور گفته شده است. اگر دمای فر بیش از حد بالا باشد، روی کیک پخته، در حالی که وسط کیک نمیپزد. همچنین در دمای بالا بیکینگ پودر بیش از حد فعال شده و کیک پف اضافی میگیرد و همین امر سبب میشود بعد از خارج کردن کیک از فر پف آن سریع فرو برود.
زمان پخت:
برای بهتر شدن کیفیت و حجم کیک به زمان پخت کیک توجه نمایید، اگر زمان پخت کیک کم باشد، سطح روی کیک چسبنده شده زیرا زمان کافی برای بخار شدن رطوبت اضافی مایه کیک را نداشته و این باعث میشود کیک به قالب چسبیده و جدا نشود.
تخم مرغ:
سفیده تخم مرغ را صحیح هم بزنید و درست به کیک بیافزایید. هنگام هم زدن سفیده تخم مرغ دقت کنید هیچ گونه زرده تخم مرغ با آن مخلوط نشود زیرا در این صورت کیک پف نمیکند. برای مخلوط نمودن سفیده تخم مرغ و مایه کیک باید ابتدا یک سوم سفیده را با قاشق به مایه افزوده و مخلوط نمایید و سپس مابقی را اضافه کنید.
خنک کردن کیک:
قبل از خارج کردن کیک از قالب، حتماً اجازه دهید کیک سرد شود و کیک را داغ از قالب خارج نکنید. خنک کردن هم به این صورت است که ابتدا قالب را به صورت برعکس روی توری قرار دهید تا به واسطه نیروی جاذبه زمین پف کیک به سمت پایین کشیده شده و نخوابد و بعد از خنک شدن کیک را به راحتی از قالب جدا کنید.
دیگر علتهای پف نکردن کیک: خراب و کهنه بودن بیکینگ پودر - کامل نزدن سفیده تخم مرغ - هم نزدن سفیده تخم مرغ در یک جهت - زیاد هم زدن سفیده تخم مرغ در هنگام مخلوط کردن با دیگر مواد خمیر کیک - هم نزدن مواد کیک در یک جهت - الک نکردن آرد - نرسیدن مواد کیک مانند کره و شیر و تخم مرغ به دمای محیط - باز کردن زیاد درب فر - داغ نبودن فر حداقل 15 دقیقه قبل از قرار دادن کیک یا شیرینی.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین