چیکن یاکیتوری، روزنامه شیراز نوین
چیکن یاکیتوری یکی از انواع غذاهای پرطرفدار و شناختهشده کشور ژاپن است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیکن یاکیتوری در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم
سینه مرغ: ۶۰۰ گرم
سویا سس: یکچهارم پیمانه
آب: یکچهارم پیمانه
شکر قهوهای: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۱ قاشق غذاخوری
سرکه سیب: ۱ قاشق غذاخوری
زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
سیر: ۲ حبه
روغن کنجد: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: کمی
پیازچه خردشده: یکچهارم پیمانه
کنجد: ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه چیک یاکیتوری به روش ژاپنی در ابتدای کار، استخوانهای گوشت مرغ را خارج کرده و آن را میشوییم، سپس به صورت مکعبی کوچک برش میزنیم. در ادامه به سراغ آماده کردن سس کباب میرویم.
مرحله دوم
برای این منظور یک تابه کوچک برداشته و سویاسس، آب، سرکهسیب، نشاسته ذرت، شکر قهوهای، زنجبیل، سیر و نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و روی حرارت ملایم میگذاریم و مدام هم میزنیم تا سس غلیظ شود.
مرحله سوم
حتماً در ریختن نمک احتیاط میکنیم، چون سویاسس طعم شوری دارد. در آخر ۲ قاشق پیازچه خردشده به سس اضافهکرده و مخلوط می کنیم تا مواد با هم یکدست شوند، سپس تابه را کنار میگذاریم تا مواد خنک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله ۲ تا ۳ قاشق از سس را با مرغها مخلوط میکنیم و یک ساعت در یخچال میگذاریم تا طعمدار شود. اگر سیخ فلزی در دسترس نداشتیم، میتوانیم ۱۰ عدد سیخ چوبی را به مدت ۲۰ دقیقه در آب خیس کنیم تا موقع حرارت نسوزد.
مرحله پنجم
سپس مرغها را به سیخ میکشیم. ماهیتابه چدن را روی حرارت میگذاریم و با کمی روغن کنجد چرب میکنیم. سپس سیخها را در تابه کنار هم میچینیم و هر طرف را به مدت ۳ تا ۴ دقیقه سرخ میکنیم.
مرحله ششم
در اواخر طبخ غذا از سس باقیمانده با برس روی مرغها زده و در ظرف میچینیم و با حلقههای پیازچه و کنجد تزیین میکنیم.
این غذا را میتوانیم به سلیقه خود در کنار برنج هم سرو کنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین