[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

طرز تهیه نان آلمانی، روزنامه شیراز نوین

نان آلمانی یکی از انواع نان‌های خوش‌مزه و بین‌المللی است که بافت بسیار نرم و لطیفی دارد؛ برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نان آلمانی در ادامه با ما همراه باشید:
 
 مواد لازم
آرد: ۵۰۰ گرم
سفیده تخم‌مرغ: ۱ عدد
خمیر مایه فوری: ۱ قاشق مرباخوری
شیر ولرم: یک‌دوم لیوان
روغن مایع: یک‌دوم لیوان
آب ولرم: یک‌دوم لیوان
نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
شکر: ۲ قاشق غذاخوری
مواد لازم برای رومال
زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
وانیل: نوک قاشق چای‌خوری
کنجد یا سیاه‌دانه: به مقدار کافی 

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه نان آلمانی خوش‌مزه در ابتدای کار خمیر مایه فوری را به همراه شکر، نمک، آب ولرم، شیر، و روغن مایع درون یک کاسه مناسب ریخته و با همزن دستی به خوبی هم می‌زنیم تا مواد ترکیب و یکدست شوند.
 مرحله دوم
در ادامه سفیده تخم‌مرغ را به کاسه اضافه کرده و مجدداً هم می‌زنیم تا بافت سفیده تخم‌مرغ از لختگی خارج شود؛ حالا آرد را درون الک ریخته و ۳ مرتبه الک می‌کنیم، سپس کم‌‌کم به کاسه اضافه کرده و ورز می‌دهیم.
 مرحله سوم
زمانی که خمیری یکدست و کمی چسبنده حاصل شد، اضافه کردن آرد را متوقف کرده، سپس خمیر را روی سطح کار آردپاشی‌شده قرار می‌دهیم. حالا خمیر را به مدت ۵ دقیقه به خوبی ورز می‌دهیم تا کاملاً یکدست شود.
 مرحله چهارم
در ادامه خمیر را درون یک کاسه آردپاشی‌شده گذاشته و روی آن را با سلفون می‌پوشانیم تا خمیر به مدت ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند و حجم آن دو برابر شود؛ پس از گذشت این زمان خمیر را مجدداً ورز می دهیم.
 مرحله پنجم
زمانی که پف اضافه خمیر گرفته شد، آن را به ۶ چانه یکسان تقسیم کرده و آنها را به کمک وردنه روی سطح کار به صورت گرد باز می‌کنیم. حالا هر خمیر را به کمک پیتزابُر به صورت تکه‌های پیتزا به ۸ قسمت تقسیم می‌کنیم.
 مرحله ششم
در ادامه تکه‌های مثلثی‌شکل را روی هم می‌گذاریم و یک سیخ چوبی وسط مثلث قرار داده، سپس به خوبی فشار می‌دهیم تا خمیر جمع شود. حالا ابتدای مثلث را می‌پیچانیم و با کمک دست درون خمیر فیکس می‌کنیم تا خمیر بقچه شود.
 مرحله هفتم
در این مرحله مجدداً روی خمیرها را با یک پارچه نخی تمیز پوشانده و اجازه می‌دهیم به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کرده تا پف کنند؛ در همین حین فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا کاملاً گرم شود.
 مرحله هشتم
پس از اتمام استراحت خمیر، زرده تخم‌مرغ را با وانیل مخلوط کرده و روی خمیرها را رومال می‌کنیم، سپس به دل‌خواه مقداری کنجد به صورت پخش روی آنها می‌ریزیم. در ادامه درون سینی فر را با کاغذ روغنی می‌پوشانیم.
 مرحله نهم
حالا خمیرها را با فاصله از هم درون سینی گذاشته و سینی را طبقه وسط فر قرار می‌دهیم تا نان‌ها به مدت ۲۰ دقیقه به خوبی پخته و روی آنها طلایی شود؛ پس از گذشت این زمان اجازه می‌‌دهیم نان‌ها کاملاً خنک شوند. 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی