با این ترفندها سبزیجات را تا یک هفته با طراوت و تازه نگهدارید، روزنامه شیراز نوین
بهتر است بدانیم نیازی نیست که هر روز پیش از پخت و پز غذا، سیبزیجات را بشوئیم، ببریم و خرد کنیم.
به گزارش بهداشت نیوز بهنقل از تایمز آف ایندیا، توضیحات زیر به شما کمک میکند طراوت سبزیجات خردشده را حداقل برای یک هفته حفظ کنید.
نشویید
شستن سبزیجات میتواند منجر به فساد سریعتر و پوسیدگی آنها شود و کار درستی نیست. سبزیجات را تا پیش از مصرف باید در یک کیسه زیپدار یا یک کیسه کاملاً بسته قرار دهید و درست قبل از پخت غذا آنها را بشوئید.
خشک نگهدارید
رطوبت میتواند منجر به رشد باکتریها و کپکها شود؛ بنابراین مهم است که سبزیجات خردشده خود را خشک نگه دارید. قبل از قرار دادن سیزیجات خردشده در ظروف، آنها را با یک حوله آشپزخانه تمیز یا حوله کاغذی خشک کنید. همچنین میتوانید یک لایه دستمال کاغذی ته ظرف قرار دهید تا رطوبت اضافی را جذب کند.
جدا نگه دارید
برخی سبزیجات گاز اتیلن آزاد میکنند که میتواند انتقال آلودگی سبزیجات دیگر را تسریع کند. سبزیجات اتیلنساز مانند گوجهفرنگی، آووکادو و موز را جدا از سبزیجات حساستر مانند سبزیجات برگدار، کلم بروکلی و هویج نگهداری کنید تا از فساد زودرس آنها جلوگیری کنید.
سبزیجات خاص
سبزیجات خاصی وجود دارد که میتوانید آنها در آب سرد بشویید، بگذارید خشک شوند و در یک ظرف دربسته در فریزر نگهداری کنید. قبل از پختن نیز فقط یخ آنها را آب کرده و داخل قابلمه بریزید و بعد از پخت میل کنید.
ظرفهای دربسته
برای نگهداری سبزیجات خردشده از ظروف دربسته یا کیسههای پلاستیکی قابل درزگیری استفاده کنید.
اطمینان حاصل کنید که هوای اضافی را از ظروف یا کیسهها خارج کردهاید تا اکسیداسیون را که میتواند باعث فاسد شدن سبزیجات شود، کاهش دهید.
ظروف را با تاریخ برچسب بزنید تا همواره از تازه بودن سبزیجاتی که مصرف میکنید، مطمئن شوید. به یاد داشته باشید بستههای دارای تاریخ قدیمیتر را باید زودتر مصرف کنید تا کهنه و فاسد نشوند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین