طرز تهیه کوفته در فرکوفته در فر، روزنامه شیراز نوین
کوفته در فر یکی از روش های پخت کوفته است که این روش پخت در کشور ترکیه مرسوم است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کوفته در فر در ادامه با ما همراه باشید.:
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت چرخکرده: ۶۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه
آرد سوخاری:یکدوم لیوان
زرده تخممرغ: ۱ عدد
رب گوجهفرنگی: ۱ قاشق چایخوری
جعفری: ۱ دسته کوچک
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
آب: ۱ لیوان
فلفل دلمهای: ۲ عدد
پودر پاپریکا، فلفلسیاه و نمک: به مقدار کافی
زردچوبه و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه کوفته در فر ابتدا پیاز را رنده میکنیم و با فشار دست آب اضافی آن را به طور کامل میگیریم، سپس درون یک کاسه مناسب میریزیم. در ادامه سیرها را هم رنده کرده و به کاسه میافزاییم.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخکرده را به همراه زرده تخممرغ، جوش شیرین، رب گوجهفرنگی و مقداری نمک، فلفلسیاه، زردچوبه و پودر پاپریکا به کاسه اضافه میکنیم، سپس جعفری را خرد کرده و به دیگر مواد میافزاییم.
مرحله سوم
حالا آرد سوخاری را اضافه کرده و مواد را با دست مخلوط میکنیم تا یکدست شوند؛ پس از اینکه بافت مواد یکدست شد، کمکم آب اضافه کرده و با دست ورز میدهیم تا بافت مایه کوفته کمی چسبناک شود.
مرحله چهارم
در این مرحله فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم و اجازه میدهیم به خوبی گرم شود؛ در ادامه سینی فر را با کاغذ روغنی میپوشانیم، سپس به اندازه یک نارنگی کوچک از مایه کوفته برمیداریم.
مرحله پنجم
مایه کوفته را به صورت گرد شکل میدهیم، سپس روی کاغذ روغنی قرار داده و آن را کمی فشار میدهیم تا قطرش کم شود. در ادامه تمام مایه کوفته را به همین صورت آماده میکنیم و درون سینی فر میچینیم.
مرحله ششم
حالا با قلممو مقداری روغن مایع روی کوفتهها میمالیم، سپس فلفل دلمهایها را خرد کرده و لابهلای کوفتهها میچینیم. در ادامه سینی را درون فر قرار داده و اجازه میدهیم کوفتهها حدود ۳۰ دقیقه بپزند.
مرحله هفتم
پس از گذشت این زمان کوفتهها را برمیگردانیم و گریل را روشن میکنیم تا روی کوفتهها خوشرنگ شود.
در نهایت کوفتهها را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و به همراه برنج یا نان سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین