طرز تهیه نان کشمشی ، روزنامه شیراز نوین
نان کشمشی یکی از انواع نانهای خوشمزه بینالمللی است که با رسپیهای متنوعی پخته می شود؛ برای مشاهده آموزش کامل و مرحلهبهمرحله طرز تهیه نان کشمشی در ادامه با ما همراه باشید:
مواد لازم برای 6 نفر
آرد سفید: ۳۵۰ گرم
شکر قهوهای: ۶۰ گرم
شیر ولرم: ۱۵۰ گرم
تخممرغ: ۱ عدد
مایه خمیر فوری: یکونیم قاشق چایخوری
نمک: ۱ پنس
کره: ۷۰ گرم
کشمش: ۱۰۰ گرم
شیر: به مقدار کافی
کنجد: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه نان کشمشی ابتدای کار از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال خارج میکنیم، سپس در فضای آشپزخانه قرار داده و اجازه میدهیم کره با دمای محیط به طور کامل هماهنگ و کاملاً نرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله خمیرمایه فوری را به همراه شیر گرم درون یک کاسه مناسب میریزیم، سپس روی کاسه را با بشقاب پوشانده و اجازه میدهیم خمیرمایه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه استراحت کند تا به عمل بیاید.
مرحله سوم
حالا ۱۵۰ گرم از آرد را درون الک میریزیم، سپس ۳ مرتبه الک کرده و درون یک کاسه جداگانه میریزیم. در ادامه ۱ قاشق غذاخوری شکر قهوهای به آرد اضافه و مخلوط میکنیم، اکنون خمیرمایه را اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله مخلوط خمیرمایه را ورز میدهیم تا خمیر درون کاسه جمع شود و در ادامه روی کاسه حاوی خمیر را با سلفون میپوشانیم. سپس اجازه میدهیم خمیر به مدت ۳۰ دقیقه در دمای محیط استراحت کند.
مرحله پنجم
حالا پس از گذشت این زمان مابقی آرد و شکر قهوهای را به همراه تخممرغ و نمک به خمیر اضافه کرده و ورز میدهیم. توجه داشته باشید به دلیل آبخور متفاوت آردها، آرد را کنترل شده به خمیر اضافه کنید.
مرحله ششم
در این مرحله زمانی که خمیری نرم و لطیف که به دست نمیچسبد درون کاسه جمع شد، اضافه کردن آرد را متوقف کنید و در صورتی که خمیر خشک بود ۱ تا ۲ قاشق آب به آن اضافه کرده، سپس مجدداً ورز دهید.
مرحله هفتم
حالا کره به دمای محیطرسیده را به تدریج به خمیر اضافه کرده و خوب ورز میدهیم تا کره به خورد خمیر برود. در ادامه خمیر را به مدت ۵ دقیقه با نوک انگشت ورز میدهیم، سپس روی کاسه را با سلفون میپوشانیم.
مرحله هشتم
در این مرحله اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کند و حجم آن دو برابر شود. در ادامه پس از گذشت این زمان خمیر را روی سطح کار قرار میدهیم و با وردنه به شکل مستطیل باز میکنیم.
مرحله نهم
حالا روی سطح خمیر کشمش میریزیم، سپس آن را از دو طرف رول میکنیم. در ادامه قالب لوف را با مقداری روغن مایع چرب کرده و سپس خمیر را درون قالب قرار میدهیم و روی آن را با کیسه فریزر چربشده میپوشانیم.
مرحله دهم
در این مرحله اجازه میدهیم خمیر به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت کرده و در ادامه پس از گذشت این زمان برس را به شیر آغشته میکنیم و روی خمیر میمالیم. حالا هم مقداری کنجد به صورت پخش روی آن میپاشیم.
مرحله یازدهم
در این مرحله، فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار داده و اجازه میدهیم فر کاملاً گرم شود. در ادامه قالب را به همراه یک کاسه آب جوش درون فر قرار داده و اجازه میدهیم نان به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه درون فر بماند تا کاملاً بپزد.
مرحله دوازدهم
در نهایت پس از گذشت این زمان، نان کشمشی را از فر خارج میکنیم و اجازه میدهیم تا کاملاً خنک شود.
در آخر نان کشمشی را از قالب خارج کرده و به اندازه و فرم دلخواه برش زده و سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین