طرز تهیه پاکوره هندی، روزنامه شیراز نوین
پاکوره هندی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و مخصوص کشور هند است که با مواد متنوعی تهیه میشود؛ برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر
آرد سفید: ۱ پیمانه
آرد نخود خام: یکدوم پیمانه
پودر مایه خمیر فوری: ۱ قاشق غذاخوری
بکینگپودر: ۱ قاشق مرباخوری
پیازچه: ۵۰ گرم
تره: ۵۰ گرم
جعفری:۵۰ گرم
گشنیز:۵۰ گرم
آب ولرم: ۱ پیمانه
پودر سیر: یکدوم قاشق چایخوری
پودر پیاز: یکدوم قاشق چایخوری
فلفلقرمز: یکدوم قاشق چایخوری
فلفلسیاه: یکدوم قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
نمک و روغن: به مقدار کافی
طرز تهیه
مرحله اول
برای تهیه پاکورا هندی تند ابتدا آرد سفید به همراه آرد نخود خام، پودر خمیرمایه فوری و بکینگپودر را داخل یک کاسه بزرگ با هم ترکیب میکنیم، سپس آب ولرم را اضافه و مخلوط میکنیم تا مواد یکدست شوند.
مرحله دوم
در این مرحله پودر سیر را به همراه پودر پیاز، فلفلقرمز، فلفلسیاه، زردچوبه، مقداری نمک و ادویههای دلخواه خود به دیگر مواد اضافه و مواد را کمی مخلوط میکنیم تا ادویهها با دیگر مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
حالا پیازچه، جعفری، گشنیز و تره را به صورت ساطوری ریز خرد کرده و سپس به مایه پاکوره اضافه میکنیم. در ادامه مایه پاکوره را به خوبی ترکیب میکنیم تا سبزیجات و دیگر مواد کاملاً مخلوط و یکدست شوند.
مرحله چهارم
حالا مایه پاکوره را در وسط کاسه جمع میکنیم و روی کاسه را با سلفون یا پارچه حولهای میپوشانیم. در ادامه کاسه را به مدت یک ساعت در جای گرم قرار میدهیم تا مایه پاکوره استراحت کند و به طور کامل عمل بیاید.
مرحله پنجم
پس از اینکه مایه پاکوره به خوبی استراحت کرد، یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم و به اندازهای روغن داخل تابه میریزیم که پاکورهها رد روغن شناور باشند. حالا به اندازه گردو از مایه پاکوره برمیداریم و با دست شکل میدهیم.
مرحله ششم
در این مرحله پاکورهها را داخل روغن داغ میاندازیم و اجازه میدهیم با حرارت ملایم سرخ شوند. در ادامه پاکورهها را داخل توری فلزی قرار میدهیم تا روغن اضافیشان خارج شود، سپس به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین