[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۴۵
  • دوره جدید

آب محور امنیت و ضامن توسعه است، روزنامه شیراز نوین

سخن‌گوی آبفای استان اصفهان:
آب محور امنیت و ضامن
توسعه است

 محبوبه عزیز- گروه خبر- اصفهان 
هفته صرفه‌جویی در مصرف آب با شعار آب، محور امنیت و ضامن توسعه در تاریخ 25 خردادماه آغاز می‌شود.
مدیر روابط عمومی و آموزش همگانی آبفای استان اصفهان با بیان اینکه آب تنها کالایی است که ارزشی همه‌جانبه دارد، گفت: برای روزهای هفته صرفه‌جویی عناوین مختلفی انتخاب شده و آبفای استان اصفهان برنامه‌های متنوع آموزشی را بر اساس این عناوین برگزار می‌کند؛ هرچند که برنامه‌های آموزشی و فرهنگی این شرکت در تمام طول سال اجرا می‌شود و صرفاً به هفته صرفه‌جویی اختصاص نمی‌یابد. مجید مختاری افزود: 25 خردادماه روز «آب ارزش دینی و ملی» نام‌گذاری شد که در این راستا سخنرانی‌های پیش از خطبه‌های نماز جمعه توسط مدیران آبفا، در خصوص مصرف بهینه آب ایراد گردید.
وی عنوان روز دوم را «خانواده، فرهنگ و مدیریت مصرف» عنوان کرد و گفت: زنان نقشی کلیدی در مدیریت مصرف آب در خانواده دارند و برنامه‌های آموزشی آبفا در این خصوص فقط مخصوص هفته صرفه‌جویی نیست و پویش مادر و دختر با محوریت مصرف بهینه آب در طول سال توسط آبفای استان اصفهان برگزار می‌شود. سخن‌گوی آبفای استان اصفهان ادامه داد: عنوان روز سوم هفته صرفه جویی آب، «رسانه و افکار عمومی» است که در این راستا برنامه‌های بازدید از تأسیسات و آموزش برای اصحاب رسانه در نظر گرفته شده است.
مختاری عناوین دیگر روزهای هفته صرفه‌جویی را به ترتیب «پساب، صنعت و محیط زیست»، «آب، اقتصاد و بهره‌وری»، «آب، عدالت اجتماعی و حقوق شهروندی» و «آب، آموزش شهروندی و مسئولیت‌پذیری» عنوان کرد و افزود: ارزش معنوی و واقعی آب در زندگی و عواقب عدم مدیریت بهینه مصرف آب از طریق برنامه‌های مختلف برای همه اقشار جامعه توسط آبفای استان اصفهان تبیین می‌شود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی