[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۷
  • دوره جدید

نمایشگاه فارس طلایی می‌شود ، روزنامه شیراز نوین

 مریم شمالیان- گروه خبر
محسن نهاوندی، مدیرعامل شرکت نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس در نشست خبری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر، گوهرسنگ‌ها، ساعت و صنایع وابسته گفت: این نمایشگاه از ۲۳ تا ۲۷ مهرماه در محل نمایشگاه‌های بین المللی فارس واقع در شهرک گلستان برگزار خواهد شد.
وی ادامه داد: نمایشگاه طلای شیراز از نمایشگاه‌های حائز اهمیت در سطح کشور است و مجری هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر، گوهرسنگ‌ها، ساعت و صنایع وابسته، شرکت سفیران است.
نهاوندی در پاسخ به سؤال خبرنگار شیرازنوین در این نشست در خصوص تعداد شرکت‌کنندگان در این نمایشگاه گفت: اطلاعات دقیق شمار شرکت‌کنندگان بعد از ثبت‌نام در شهریورماه اعلام خواهد شد، اما پیش‌بینی می‌شود بیش از ۵۰ درصد بومی استان فارس خواهند بود.
وی افزود: ایجاد محتوای خوبی برای برگزاری این نمایشگاه در نظر داریم و مثل سال‌های قبل در این نمایشگاه عرضه مستقیم است و تخفیفات ویژه داده خواهد شد؛ امسال برای رصد بر فروش در نمایشگاه نیز اقداماتی در نظر گرفته‌ایم.
نهاوندی بر این موضوع هم تأکید داشت که برای مشارکت هرچه بیشتر تولیدکنندگان در این نمایشگاه تلاش می‌کنیم.
به گفته زرین‌مهر، رئیس اتحادیه طلا و جواهر شهر شیراز که در این نشست حضور داشت، امسال برای هشتمین بار نمایشگاه طلا و جواهر در شیراز برگزار می‌شود و از این نمایشگاه همواره استقبال خوبی در شیراز شده است.
حامد خورشیدی، مدیرعامل شرکت سفیران و مجری برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر در شیراز هم ضمن حضور در جمع خبرنگاران گفت: استان فارس جزو استان‌هایی است که نماد ملی‌گرایی ایران است و از این حیث استان حائز اهمیت است؛ برای برگزاری نمایشگاه درخور کشور ایران و استان فارس تلاش می‌کنیم تا نمایشگاهی باشد که مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان بالاترین دستاورد را داشته باشند.
وی افزود: نمایشگاه بین‌المللی محل فعالیت صنعتگران و تولیدکنندگان و محل مناسبی برای فروش نیز است؛ تمام طراحان طلا و جواهر کشور را قصد داریم در این نمایشگاه بیاوریم و دیدگاه بین‌المللی در بحث بازاریابی و... داریم. خورشیدی تصریح کرد: نمایشگاه بین‌المللی فارس مستقیماً با عراق در ارتباط است و از مدیرعامل این نمایشگاه می‌خواهیم بستر حضور این کشور را در این نمایشگاه فراهم کند.
جزو 10 مصرف‌کننده طلا در جهان هستیم
سیدحجت شفاعی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ‌های قیمتی ایران هم بر این نکته تأکید داشت که نمایشگاه طلا و جواهر سودی از نظر ریالی نسبت به سایر نمایشگاه‌ها ندارد.
وی ادامه داد: در شیراز تولیدکننده چندانی در حوزه طلا و جواهر نداریم؛ امیدواریم بیشتر تولیدکنندگان را برای شرکت در این نمایشگاه تشویق کنند و رئیس اتحادیه طلا و جواهر شیراز در این راستا اقدامات لازم برای حضور بیشتر تولیدکنندگان در شیراز را انجام دهد.
شفاعی تأکید کرد: ارتباط نمایشگاه بین‌المللی فارس با عراق ظرفیت مطلوبی است که در این نمایشگاه باید از آن استفاده شود. او گفت: تهران، اصفهان، مشهد، یزد و تبریز در حوزه تولید طلا و جواهر فعال‌تر هستند؛ اما از نقاط قوت شیراز به علت مراجعه از جنوب کشور، فروش بالاست.
شفاعی ادامه داد: اگر تولیدکننده بداند تولیدکنندگان بزرگ در شیراز شرکت می‌کنند، برای حضور در این نمایشگاه برای عرضه محصولات خود رغبت بیشتری می‌یابند.
وی همچنین تصریح کرد: همکاری صنف طلا و جواهر و بخش خصوصی با نمایشگاه‌های بین‌المللی فارس و برگزاری جلسات هم‌اندیشی باید بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
به گفته شفاعی، طلا ذاتاً ماهیت امنیتی دارد و مردم عمدتاً میزان خرید و فروش را اعلام نمی‌کنند؛ خوشبختانه جزو ۱۰ کشور مصرف‌کننده طلا هستیم.
وی اظهار داشت: بانک مرکزی از سال ۹۶ با حراج سکه رقیب بخش خصوصی شد و ذائقه مردم ما را برای خرید طلا به عنوان سرمایه تغییر داد و این کار به صنعت طلا و جواهر آسیب زده است.
شفاعی با اشاره به یک موضوع مهم دیگر نیز گفت: طبق سامانه جامع تجارت، هر طلافروشی باید در این سامانه اعلام موجودی طلای خود را انجام دهد و خرید و فروش طلای خود را ثبت کند، اما این کار ورود به حریم خصوصی است؛ همین باعث شد سرمایه‌گذاران ما به کشوری مثل ترکیه بروند که ۱۰ سال معافیت مالیاتی برای این صنف در نظر می‌گیرد؛ امروز ترکیه به یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان و صادرکنندگان با این رویکرد تبدیل شده است. وی افزود: امیدواریم دولت سامانه تجارت را موجب اصلاح قرار دهد. طلا یک کالای استراتژیک بوده و پشتوانه پولی محسوب می‌شود و با هر حوزه دیگری فرق دارد؛ نباید اجازه دهیم با خروج تولیدکننده طلا، تفکر تولیدی ما نیز در حوزه طلا از کشور خارج شود. شفاعی خواستار ورود گمرک به نمایشگاه بین‌المللی فارس برای انجام صادرات طلا شد و گفت: صادرات طلا از استان‌ها راحت‌تر از تهران است؛ چون سازمان‌ها راحت‌تر می‌توانند هماهنگ شوند.
گفتنی است، در پایان این نشست از پوستر هشتمین نمایشگاه بین‌المللی طلا و جواهر، گوهرسنگ‌ها، ساعت و صنایع وابسته نیز رونمایی شد.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی