خطر مرگ ناگهانی قلبی برای این افراد، روزنامه شیراز نوین
به گزارش صدآنلاین، غذاهای سرخکردنی تهدید جدی برای سلامتی هستند و ازجمله مضرات آنها خطر مرگ ناگهانی قلبی است.
در مطالعه حاضر محققان دریافتند افرادی که به میزان زیاد از غذاهای سرخکردنی استفاده میکنند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبهرو هستند.
همچنین افرادی که از رژیمهای شامل غذاهای سرخشده و نوشیدنیهای شیرین پیروی میکردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.
در یک مطالعه جدید، محققان ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذاهای سرخشده و نوشیدنیهای شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا کردند.
به گفته محققان، فرد میتواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خود را بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد میکنند که مردم از انواع میوهها و سبزیجات، لبنیات کمچرب، غلات کامل، انواع پروتئینها و چربیهای اشباعنشده استفاده کنند.
تحقیقات نشان داده است رژیم غذایی مدیترانهای که بر حبوبات، سبزیجات، میوهها، ماهی و غلات متمرکز است، میتواند در برابر بیماریهای قلبیعروقی نقش محافظتی داشته باشد.
در مطالعه کنونی، رژیم غذایی ۳۰،۲۳۹ فرد ۴۵ سال به بالا بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی شد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین