[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۳
  • دوره جدید

استقبال دانش‌آموزان از تور شهروندی عمران و پیشرفت شیراز، روزنامه شیراز نوین

اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز با عنوان اینکه تورهای شهروندی عمران و پیشرفت با محوریت این اداره‌کل و همکاری بخش‌های مختلف شهرداری این کلان‌شهر برگزار می‌شود، اعلام کرد: تور شهروندی این هفته میزبان دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه منصور داربر جهرمی ناحیه ۳ شیراز بود که پروژه تقاطع غیرهم‌سطح نواب- کمربندی- احمد بن موسی(ع) در تور شهروندی این هفته مورد استقبال دختران دانش‌آموز قرار گرفت.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شهرداری شیراز، تور شهروندی عمران و پیشرفت توسط اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری این کلان‌شهر با هدف تبیین اقدامات مدیریت شهری و آگاهی شهروندان از نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی، فرهنگی، خدماتی و... برگزار می‌شود.
بنا به گزارش اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز، تورهای شهروندی عمران و پیشرفت در سال جاری میزبان اقشار مختلف است که دانش‌آموزان، دانشجویان، رابطین و یاوران شورای اسلامی شهر در مناطق یازده‌گانه شهرداری شیراز و اقشار مختلف مردمی در این بازدیدها با دانش فنی و تخصصی در حوزه ساخت‌وساز، نحوه اجرای پروژه‌های عمرانی و موانع پیش روی آن در ابعاد مختلف که به‌صورت شبانه‌روزی در حال فعالیت هستند، آشنا می‌شوند. این گزارش می‌افزاید: مدیریت شهری بسترهای لازم را برای ارتباط با شهروندان فراهم کرده است که این تورها نیز با بهره‌گیری از فرصت‌های مختلف است. اداره‌کل ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری شیراز با عنوان اینکه تورهای شهروندی عمران و پیشرفت با محوریت این اداره‌کل و همکاری بخش‌های مختلف شهرداری این کلان‌شهر برگزار می‌شود، اعلام کرد: تور شهروندی این هفته میزبان دانش‌آموزان دبیرستان دخترانه منصور داربر جهرمی ناحیه ۳ شیراز بود که پروژه تقاطع غیرهم‌سطح نواب- کمربندی- احمد بن موسی(ع) در تور شهروندی این هفته مورد استقبال دختران دانش‌آموز قرار گرفت. گفتنی است، علاقه‌مندان جهت شرکت در این بازدیدها می‌توانند در تماس با مرکز ارتباطات مردمی ۱۳۷ علاقه‌مندی خود را برای حضور اعلام و نام‌نویسی کنند.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی