[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۳۹۱
  • دوره جدید

دشمن مبنا و مبدأ فتنه را اقتصاد قرار داده ‌است، روزنامه شیراز نوین

سردار کوشکی: فتنه‌گران با عنوان دین به جنگ دین می‌آیند و نقشه خود را اجرا می‌کنند
به گزارش دریافتی شیرازنوین از روابط عمومی اداره‌کل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس، سرتیپ دوم پاسدار سعید کوشکی جهرمی در مراسم گرامیداشت ۹ دی‌ماه در جمع مسئولین شهرستان زرقان که در سالن شهرداری این شهر برگزار شد، با اشاره به حماسه نهم دی‌ماه، سالروز حضور بابصیرت ملت ایران اسلامی در این راهپیمایی مردمی اظهار داشت: ۹ دی روز بصیرت و نقطه عطف در تاریخ انقلاب و حرکت خودجوش مردمی علیه فتنه ۸۸ بود. وی افزود: امام و مردم به میدان آمدند و فتنه را جمع کردند. کوشکی جهرمی با بیان اینکه فتنه‌انگیز هرگاه به میدان می‌آید فقط به قدرت و خواسته خود فکر می‌کند، نه مردم، بیان کرد: فتنه‌گران با عنوان دین به جنگ دین می‌آیند و نقشه خود را اجرا می‌کنند.
وی در بخش دیگری با اشاره به اینکه فتنه‌گران در تلاش هستند تا مردم را از مسیر خارج کنند و سرعت و شدت فتنه اقتصادی را بیشتر کنند، اظهار کرد: دشمن به فتنه اقتصادی امید بسته است که بتواند با این فتنه‌انگیزی، مردم را از انقلاب اسلامی مأیوس و از حول ولایت و ارزش‌های انقلابی متفرقه کند.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس دشمنان نظام و انقلاب اسلامی مبنا و مبدأ فتنه را اقتصاد قرار داده‌اند تا به نقشه خود فروپاشی دست یابند، گفت: دشمنان دین خدا رحم ندارند و کودک و بزرگ نمی‌شناسند.
کوشکی جهرمی تأکید کرد: بصیرت مردم و مالک اشتر امام شمشیر بُرنده، قاطع و عامل (نیروهای مسلح، بسیجی و ...) در ایران است.
وی با تصریح اینکه در جریان فتنه ۸۸ مردم به عشق رهبری و شهدا میدان‌داری کردند و با بصیرت و هوشیاری خود، خط خود را از فتنه‌گران جدا کردند، گفت: وقتی بصیرت و آگاهی باشد، فتنه‌ها در هم کوبیده می‌شوند.
کوشکی جهرمی اظهار کرد: بسیج حافظ انقلاب اسلامی است و موجب از بین بردن دشمنان نظام شده است.
وی همچنین با اشاره به دولت وفاق ملی بیان کرد: وفاق یعنی ید واحده برای حفظ و حاکمیت ارزش‌های الهی، دفاع از سرزمین ایران و خدمت‌کردن به مردم.
کوشکی جهرمی در ادامه با تصریح بر اینکه مردم ایران اسلامی ۴۶ سال آگاهانه انقلاب را حفظ و سختی‌ها را تحمل کردند، گفت: بدانید که ای مردم جامعه بدون امام متلاشی می‌شود؛ پس باید گوش به فرمان و تبعیت از امام باشیم.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس در ادامه با اشاره به تحولات سوریه، بیان کرد: شایعه، ترس، ناامیدی و خیانت ارتش کشور سوریه به خود و ملت از مهم‌ترین عوامل فروپاشی این کشور بود.

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی  

آدرس ایمیل    

متن نظر  

کد امنیتی