[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۴۳
  • دوره جدید

آثار شاعران فارس چاپ و منتشر می‌شود، روزنامه شیراز نوین

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس، نهمین رویداد فرهنگی ادبی «کوچه باغ»، با حضور شاعران و دست‌اندرکاران شعر قیروکارزین برگزار شد و دکتر خوش‌اقبال؛ معاون فرهنگی اداره‌کل ارشاد فارس، ضمن ابراز رضایت از سطح برگزاری نهمین رویداد فرهنگی ادبی کوچه‌باغ، بر ضرورت توجه بیشتر به مقوله شعر و شاعری در استان فارس به‌ویژه شاعران قیروکارزین تأکید کرد و گفت: در تلاش هستیم با حمایت فرهنگ و ارشاد فارس و به‌وسیله طرح دفتر نسرین و گل، شعر شاعران تمام شهرستان‌های استان فارس را در قالب مجلدی چاپ و منتشر کنیم.
نهمین رویداد فرهنگی ادبی «کوچه باغ» که به جریان‌شناسی شعر فارس می‌پردازد، در این نوبت ویژه شاعران شهرستان قیروکارزین بود و با کارشناسی و اجرای دکتر غلامرضا کافی به‌همراه سخنرانی جابر ترمک برنامه‌ریزی و برگزار شد. در این برنامه شاعران مدعو را سجاد حیدری‌قیری، محمدعلی منصوری و محمد دانش‌فر تشکیل دادند.
نهمین رویداد فرهنگی ادبی «کوچه باغ» با حضور غلامرضا خوش‌اقبال معاون فرهنگی اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، شاعران و دست‌اندرکاران شعر قیروکارزین در سالن غزل تالار حافظ اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان فارس با همکاری انجمن آثار و مفاخر فرهنگی استان فارس، اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس و مؤسسه فرهنگی هنری آفتاب مهر صبا‌‌‌، برپا شد.
در این رویداد که با اجرای دکتر غلامرضا کافی؛ استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه شیراز، در تالار غزل اداره‌کل فرهنگ و ارشاد برگزار شد، ابتدا، دبیر انجمن ادبی فروغ، به جریان‌شناسی شعر قیروکارزین پرداخت و از پیشینه‌ شعر و ادب شهرستان در گذر زمان سخن گفت.
جابر ترمک پس از معرفی چهره‌های برجسته شعر و ظرفیت‌های ادبی شهرستان، با خوانش یک غزل به سخنان خود پایان داد و در ادامه آقایان محمدعلی منصوری، محمد دانش‌فر و سجاد حیدری‌قیری به نمایندگی از شاعران قیروکارزین، به اجرای اشعار خود پرداختند.
محمدعلی منصوری؛ شاعر، منتقد ادبی و مؤلف مجموعه شعر «خیابان غزل»، یک غزل عاشقانه و یک مثنوی فولکلور با موضوع دفاع و محمد دانش‌فر؛ شاعر و ترانه‌سرا، مؤلف سه مجموعه ترانه با عناوین «شب شاپرک‌ها»، «خوشه پروین» و «اهل دریا»، یک غزل، دو ترانه عاشقانه و یک ترانه حماسی، اجرا کرد.
سجاد حیدری‌قیری؛ مدیر مسئول مؤسسه فرهنگی هنری حافظ قیروکارزین، دارنده مقام اول جشنواره بین‌المللی شعر فجر در بخش کتاب شعر کلاسیک بزرگ‌سال و مؤلف شش مجموعه شعر کلاسیک با عناوین «زغال سرو»، «استخاره تاک»، «دلم برای خزر شور می‌زند»، «مانیا»، «صبحِ صد خورشید» و «دَف»، دو غزل عاشقانه و دو غزل بومی ارائه داشت و در ادامه دکتر کافی، ضمن ابراز رضایت از کیفیت اشعار خوانده شده، سطح شعر قیروکارزین را در وضعیت خوبی ارزیابی نمود.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی