[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۴۳۲
  • دوره جدید

ترکیبات موجود در چای و کاکائو به بهبود فشارخون کمک می‌کند، روزنامه شیراز نوین

تحقیقات جدید نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-۳-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، می‌توانند به کاهش فشارخون و سلامت سیستم گردش خون کمک کنند. 
به گزارش تسنیم، تحقیقات جدیدی که توسط دانشگاه سوری انگلستان انجام شده نشان داده است که ترکیبات طبیعی به نام «فلاوان-3-ال‌» که در کاکائو، چای، سیب و انگور یافت می‌شوند، ممکن است فشارخون و سلامت رگ‌های خونی ما را بهبود بخشند. این تحقیق که در مجله European Journal of Preventive Cardiology منتشر شده، داده‌های 145 مطالعه را تجزیه‌و‌تحلیل کرده و نشان داده است که مصرف منظم «فلاوان-3-ال‌«ها می‌تواند باعث کاهش فشارخون شود، به‌ویژه در افرادی که فشارخون بالا دارند. در برخی موارد، اثرات کاهش فشارخون مشابه اثرات داروها بوده است. 
همچنین مشخص شده که فلاوان-3-ال‌ عملکرد اندوتلیوم (لایه درونی رگ‌های خونی) را که برای سلامت کلی سیستم قلبی‌عروقی حیاتی است، بهبود می‌بخشند. پروفسور کریستین‌هایس، نویسنده اصلی این مطالعه و استاد پزشکی قلبی‌عروقی در دانشگاه سوری، گفت: «این یافته‌ها برای کسانی که به دنبال راه‌های ساده برای مدیریت فشارخون خود و سلامت قلب از طریق تغییرات خوشایند در رژیم غذایی هستند، دلگرم‌کننده است.»
او افزود: «گنجاندن مقادیر کمی از غذاهای پرمصرفی مانند چای، سیب، شکلات تلخ یا پودر کاکائو در یک رژیم غذایی متعادل روزانه می‌تواند مقدار مفیدی از فلاوان-3-ال‌ها را فراهم کند.» 
براساس گزارش مدیکال اکسپرس، اگرچه این ترکیب نمی‌تواند جایگزینی برای داروهای تجویز شده یا مشاوره پزشکی باشد، اما افزودن غذاهای غنی از فلاوان-3-ال به رژیم غذایی روزانه می‌تواند به سبک زندگی سالم کمک کند، به‌ویژه برای کسانی که فشارخون بالایی دارند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی