مواد لازم برای مغز کاپ کیک پای سیب
شکر گرانول:3 قاشق غذاخوری
سیب متوسط پوست کنده:3 عدد
آب لیمو تازه:1 قاشق غذاخوری
دارچین: یک دوم قاشق چایخوری
نمک: یک دوم قاشق چایخوری
کره:2 قاشق غذاخوری
آرد:2 قاشق چایخوری
مواد لازم برای کاپ کیکها
آرد: یک دوم فنجان(187.5 گرم)
بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چایخوری
دارچین:1 قاشق چایخوری
جوز هندی: یک چهارم قاشق چایخوری
نمک: یک چهارم قاشق چایخوری
شکر گرانول: سه چهارم فنجان(150گرم)
تخم مرغ:2 عدد
کره ذوب شده: سه چهارم فنجان(170گرم)
عصاره وانیل:2 قاشق چایخوری
شیر: یک دوم فنجان(122.5 گرم)
مواد لازم برای تهیه خامه فراستینگ
خامه غلیظ: سه چهارم فنجان(178.5 گرم)
خامه ترش:1 قاشق غذاخوری
شکر قنادی:2 قاشق غذاخوری
دارچین برای تزئین
پای سیب کاپ کیکی یکی از دسرهای پر طرفدار در بین مردم است زیرا دستور تهیه ساده و طعم فوق العادهای دارد.
کاپ کیک پای سیب یا پای سیب کاپ کیکی، جزو شیرینیهای محبوبی است که به راحتی با دستور تهیه این بخش از آموزش شیرینیپزی در نمناک میتوانید در منزل تهیه کنید. یک کاپ کیک فوق العاده لذیذ با طعمی متفاوت که اعضای خانواده بهخصوص بچهها از خوردن آن لذت میبرند.
طرز تهیه کاپ کیک پای سیب با دارچین
1. سیبها، شکر گرانول، آب لیمو، دارچین و نمک را با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید.
2. کره را در یک تابه روی حرارت متوسط آب کنید و مخلوط سیبها را به آن اضافه کنید و بپزید.
3. حدود 5-6 دقیقه مرتباً هم بزنید تا سیبها نرم شوند و مایع حباب بزند.
4. آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا مایع غلیظ شود.
5. مواد از روی حرارت بردارید و اجازه دهید فیلینگ کاپ کیک یا همان مواد مغز پای سیب کاملاً خنک شود.
برای تهیه کاپ کیکها
1. فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
2. قالب مافین فنجانی را با آستر کاغذی مخصوص کاپ کیک بپوشانید.
3. آرد، بیکینگ پودر، دارچین، جوز هندی و نمک را در یک کاسه متوسط با هم مخلوط کنید.
4. در ظرفی دیگر شکر و تخم مرغ را با همزن بزنید تا کرم رنگ و سبک شود.
5. در حالی که به هم زدن ادامه میدهید، به تدریج کره و سپس وانیل را به آن اضافه کنید.
6. حالا نیمی از مخلوط آرد، شیر و سپس آرد باقی مانده را اضافه کنید و مطمئن شوید که پس از هر بار اضافه کردن، خوب هم بزنید.
7. خمیر را به طور مساوی بین فنجانهای قالب مافین آماده شده تقسیم کنید.
8. روی هر کدام مقداری از موادی که برای مغز کیکها آماده کردید، به شکل یک تپه پر کنید.
9. حدود 20 تا 25 دقیقه اجازه دهید کاپ کیکها داخل فر بپزند.
10. اجازه دهید کاپ کیکها چند دقیقه در قالب خنک شوند، سپس آن را روی توری منتقل کنید تا کاملاً خنک شوند.
طرز تهیه خامه فراستینگ روی کاپ کیکها
1. طرز تهیه خامه فراستینگ را در بخشهای قبلی کامل آموزش دادیم و دانستید برای آماده کردن فراستینگ روی کیک و شیرینی باید خامه غلیظ، پودر قند و خامه ترش را در یک کاسه متوسط با همزن بزنیم تا مخلوط سفت شود.
2. حالا با کمک یک قیف چرخشی از خامه فراستینگ را روی هر کیک کوچک بریزید و با دارچین تزیین کنید.