چهار خاصیت شگفت انگیز نان جو، روزنامه شیراز نوین
نان جو دارای خواص و مزایای بسیار خوبی است که از خواص مهم مصرف نان جو میتوان به مبارزه با یبوست، تقویت استخوانها و درمان برخی بیماریها اشاره کرد.
به گزارش بهداشت نیوز، نان جو از نظر بهداشتی و سلامتی از ارزش ویژهای برخوردار است و از این جهت این نان مورد توجه بیشتر قرار گرفته است و آن را اکسیر سلامت نیز مینامند. در ادامه خواص بیشتر این نان را بررسی خواهیم کرد. نان باید بخشی از رژیم غذایی باشد؛ مواد مغذی موجود آن را به غذایی مهم و ضروری برای انسانها میسازد. انواع مختلفی از نان در سراسر دنیا وجود دارد. گندم، جو، آفتابگردان، چاودار، ذرت، شیر و حتی سویا . نان غذایی اصلی است که در بخش بزرگی از جمعیت جهان مصرف میشود و رایجترین و اساسیترین غذا در آشپزخانه است.
مزایای باور نکردنی و خواص نان جو:
گلوتن کم
برخلاف سایر نانها (مثال، در مقایسه با آنهایی که با آرد گندم پخته میشوند) جو دو سر برای افرادی که از بیماری سلیاک رنج میبرند توصیه نمیشود.
مصرف نان جو برای داشتن انرژی زیاد
مصرف نان جو حس خستگی را از بین میبرد و به بدن انرژی روزانه را میدهد اگر خیلی احساس خستگی میکنید حتی اگر هیچ فعالیت فیزیکی نکردهاید، ممکن است کمبود مواد مغذی داشته باشید به علاوه، این بیماری از غش و بیماریهای تنفسی جلوگیری میکند.
مواد مغذی نان جو:
این نان در گستره وسیعی از مواد مغذی ضروری به گزینهای جالب تبدیل میشود، به عنوان مثال، این منبع ایدئال از پروتئین است در حالی که به خاطر نوعی نان غنی از کربوهیدرات پیچیده، معروف است. از سوی دیگر، همچنین به طور عمده ویتامینهای «ب» را تأمین میکند، در حالی که در میان مواد معدنی، آهن و کلسیم مورد استفاده قرار میگیرد.
نان جو ایدئال برای صبحانه
با توجه به کربوهیدراتهای بسیار پیچیده، این گزینه برای صبحانه انتخاب ایدئالی است و انرژی مورد نیاز را تأمین میکند و سبوس موجود در آن از سفید شدن مو جلوگیری و حافظه را تقویت میکند.
مصرف نان جو برای کاهش سطح کلسترول
همه ما میدانیم که کلسترول بالا یکی از بزرگترین دشمنان سلامتی است و وقتی سطح آن در بدن بسیار بالا میرود بسیار مهم است آن را کاهش دهیم، بنابراین اگر میخواهید از سلامت خود مراقبت کنید و کلسترول را پایین بیاورید نان جو مصرف کنید.
نان جو برای مبارزه با یبوست
به دلیل محتوای فیبر آن، نان جو برای مبارزه با یبوست بسیار عالی است و کمک میکند به طور مرتب شکم کار کند، چیزی که برای سلامتی بسیار مهم است و در بسیاری از اوقات ما به آن اهمیت نمیدهیم.
نان جو مفید در ایام روزهداری
کربوهیدراتهای پیچیده موجود در نان جو از بروز گرسنگی در ایام روزهداری جلوگیری میکند، بنابراین مصرف آن هنگام سحر توصیه میشود.
نان جو برای تقویت استخوانها
املاح و مواد معدنی نان جو به تقویت و استحکام استخوان کمک میکند، بنابراین با مصرف آن نرمی استخوان کودکان را رفع کنید.
درمان بیماریها با نان جو
چنانچه نان جو کم نمک تهیه شود دارای خواص بیشتری است که به صورت خلاصه اگر بخواهیم به آنها بپردازیم شامل نکات زیر میشود:
- جلوگیری از تولید چربیهای زیان آور در خون
- تنظیم فعالیت دستگاه گوارش
- تعدیل فشار خون
- تحریک انسولین سازی در بدن و کاهش قند خون
- پاکسازی دیوارههای معده و روده از ذرات آلوده کننده
- مقابله با رشد تومور در بدن
- جلوگیری از چاقی
- حفظ شادابی و زیبایی پوست به علت وجود ویتامینهای گروه «ب» در آن و تقویت حافظه است.
فواید و خواص مهم دیگر نان جو از منظر طب سنتی:
- نان جو از سفیدشدن مو جلوگیری میکند.
- نان جو برای کم خونی مفید است.
- جو نرمی استخوان کودکان را از بین میبرد.
– مداومت در خورن جو و نان آن باعث لاغری میشود.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین