[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

تاریخچه اختراع ساندویچ و ماجرای ارل ساندویچ ، روزنامه شیراز نوین

به گزارش نمناک، ساندویچ یکی از محبوب‌ترین غذاهای جهان به شمار می‌رود که به شکل و طعم‌های بسیار متنوعی امروزه، سرو می‌شود، اما آیا تا به حال به این فکر کرده‌اید که ساندویچ چگونه اختراع شد؟ مخترع ساندویچ که بوده و چرا نام ساندویچ را روی این خوراکی گذاشتند؟ 
چرا به ساندویچ می‌گوییم، ساندویچ؟
برخی منابع منتشرشده در فضای مجازی در پاسخ به این سؤال این‌گونه می‌گویند که به این دلیل به ساندویچ، ساندویچ می‌گویند که مردم شهری به نام ساندویچ، بیشتر غذاهایشان با پر کردن مواد غذایی داخل نان باگت تهیه می‌شود؛ درست مثل ساندویچ‌هایی که می‌خوریم. اما با توجه به تاریخچه اختراع ساندویچ نمی‌توان این را دلیل و ریشه نام ساندویچ بدانیم و در واقع معنی اسم ساندویچ به نام مخترع آن بازمی‌گردد که در ادامه ماجرایش را خواهید خواند.
مخترع ساندویچ و داستان نام‌گذاری اسم ساندویچ
با اذعان به این واقعیت که ترکیب نان پر از گوشت یا پنیر و چاشنی از زمان‌های قدیم مورد علاقه بوده است، مورخان غذا به طور کلی تاریخچه پیدایش ساندویچ را، به جان مونتاگو، چهارمین ارل ساندویچ نسبت می‌دهند. می‌گفتند ارل ساندویچ، این مرد انگلیسی به شرط‌بندی علاقه داشت و در سال 1762، در طول 24 ساعت شرط‌بندی به آشپزش دستور داد که غذای خود را به گونه‌ای آماده کند که در بازی او اختلال ایجاد نکند؛ آشپز هم بین دو تکه نان تست، گوشت برش‌خورده را برای او آورد؛ این غذا نیازی به ظروف نداشت و می‌شد با یک دست آن را خورد و دست دیگر را برای ادامه بازی باز گذاشت. متأسفانه، نام مخترع واقعی ساندویچ که در واقع آشپز مبتکر ارل ساندویچ بود برای آیندگان ثبت نشده است و همه جان مونتاگو، ارل چهارم ساندویچ را مخترع ساندویچ می‌دانند.
شهر ساندویچ کجاست؟
شهر ساندویچ واقع در ایالت ایلینویز در آمریکاست؛ این شهر در مقاطعه دیویس واقع شده و جمعیت آن بسیار کم است. 
اگرچه شهر ساندویچ نسبتاً کوچک است، اما تاریخچه جالب‌توجهی دارد.
انواع ساندویچ
ساندویچ یکی از غذاهایی است که در سراسر جهان به صورت گوناگون مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ این غذا در دو دسته‌ ساندویچ سرد و ساندویچ گرم قابل تهیه است. 
انواع مختلف نان به‌عنوان پایه‌ ساندویچ استفاده می‌شوند و در تهیه‌ ساندویچ، انواع مواد غذایی مختلف مانند سوسیس، کالباس، ادویه‌جات، سبزیجات مختلف، انواع پنیر، گوجه‌فرنگی، خیار و انواع سس‌ها، بین دو تکه‌ نان قرار می‌گیرند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی