بیماران مبتلا به میکروب معده چه میوههایی بخورند؟ ، روزنامه شیراز نوین
بیماران مبتلا به میکروب معده نمیتوانند هر نوع غذایی را میل کنند. به گزارش بهداشت نیوز، میکروب معده یکی از بیماریهای آزاردهندهای است که برخی از آن رنج میبرند و باعث میشود فرد مبتلا نتواند به طور عادی زندگی خود را به خصوص در هنگام خوردن غذا داشته باشد.
در این مطلب با مهمترین میوههای سالم برای بیماران مبتلا به میکروب معده که به کاهش درد، نفخ و سوزش معده در آنها کمک میکنند، آشنا خواهیم شد.
سیب
خوردن سیب باعث افزایش یک نوع باکتری مفید موجود در روده میشود که این افزایش به بهبود سریع عفونت در روده کمک میکند.
انگور
انگور حاوی پلی فنول یعنی آنتیاکسیدانهایی است که فواید زیادی از جمله کاهش فشارخون، التهاب، سطح کلسترول و استرس اکسیداتیو برای سلامتی دارد. هنگامی که انگور میخوریم، پلی فنولها وارد بدن و از طریق میکروبیوم روده توسط معده هضم میشوند که به درمان عفونتهای روده کمک میکند.
گلابی
گلابی یکی از میوههایی است که سلامت معده را به میزان قابلتوجهی حفظ کرده و شما را از شر عفونتهای روده رهایی میبخشد؛ چراکه گلابی حاوی آنتیاکسیدانهای قوی، ویتامین C، K و فیبر است؛ بنابراین خوردن آن باعث بهبود سلامت رودهها شده و علائم میکروب معده را برطرف میکند.
انبه
انبه برای بیماران مبتلا به میکروب معده مفید است، اما نباید در مصرف آن زیادهروی کرد؛ چراکه باعث اسهال و استفراغ میشود.
گفتنی است علیرغم فواید این میوهها برای بهبود بیماری میکروب معده، مراجعه به پزشک هرگز نباید نادیده گرفته شود و این پزشک است که میتواند بهترین درمان را به شما ارائه کند.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین