[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

سالاد ماکارونی‌ایتالیایی ، روزنامه شیراز نوین

 مواد لازم
پاستا:500 گرم
سوسیس پپرونی: 85 گرم
پنیرموزارلا:200 گرم
فلفل دلمه‌ای سبز:1 عدد
زیتون سیاه:100 گرم
خردل:1 قاشق چای‌خوری
پودر سیر: یک چهارم قاشق چای‌خوری
چاشنی ‌ایتالیایی:1 قاشق غذاخوری
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
پارمزان رنده شده:2 قاشق غذاخوری
آب: یک دوم فنجان

سالاد ماکارونی یکی از سالادهای معروفی هست که به عنوان یک غذای سبک هم میل می‌شود و شما می‌توانید ‌این سالاد را به روش ‌ایتالیایی‌ها در منزل درست کنید.
سالاد ماکارونی جزو سالادهای خوشمزه و پرطرفداریست که می‌توان به عنوان یک غذای سبک و یا پیش غذا در خانه تهیه و میل نمود. سالاد ماکارونی انواع مختلفی دارد و از مواد متفاوتی تهیه می‌شود، سالاد ماکارونی ‌ایتالیایی که در آن پنیر به کار رفته یکی از انواع سالاد ماکارونی‌های خوشمزه است که در‌این بخش از آموزش آشپزی نمناک دستور تهیه آن را قرار داده‌ایم. 
 طرز تهیه
1. در قابلمه‌ای مقداری آب بریزید.
2. قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید.
3. پاستا را به آب جوش بیافزایید.
4. پاستا را طبق دستورالعمل روی بسته بندی 10-7 دقیقه بجوشانید تا کمی ‌نرم شود.
5. ماکارونی را در آبکش بریزید و با آب شسته و بگذارید آب اضافه آن کامل گرفته شود.
6. سوسیس پپرونی را خرد کنید.
7. فلفل دلمه‌ای را به تکه‌های کوچک برش بزنید.
8. موزارلا را به صورت مکعب‌های کوچک خرد کنید.
9. درون ظرفی پاستا، موزارلا، فلفل دلمه‌ای، زیتون سیاه و پپرونی را مخلوط نمایید.
10. درون ظرفی دیگر روغن زیتون، خردل، آب، پودر سیر، ادویه ‌ایتالیایی، نمک، فلفل و پارمزان را ترکیب کنید تا سس مورد نظر تهیه شود.
11. سالاد ماکارونی را با سس مخلوط کنید تا ماکارونی به سس آغشته شود.

 نکات کلیدی
 بهتر است ‌این غذا را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا مواد به خورد یکدیگر بروند.
 سالاد ماکارونی ‌ایتالیایی را می‌توانید تا 5 روز در یک ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.
 می‌توانید به ‌این نوع پاستا گوجه فرنگی گیلاسی و جعفری تازه خرد شده نیز بیافزایید.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی