[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

دونات بدون شیر و تخم‌مرغ ، روزنامه شیراز نوین

بسیاری از افراد دونات را به دلیل داشتن شیر و تخم مرغ دوست ندارند اما روشی وجود دارد که می‌توانید دونات را بدون ‌این دو مواد به بهترین شکل تهیه و نوش جان کنید. 
دونات یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پر مصرف در سراسر جهان است که معمولاً به عنوان میان وعده استفاده می‌شود. ‌این شیرینی اغلب از ترکیب آرد، تخم مرغ و شیر تهیه می‌شود اما در اینجا طرز تهیه دونات بدون شیر و تخم مرغ را برای کسانی آموزش خواهیم داد که به هر دلیلی از مصرف شیر و تخم مرغ گریزانند.

 مواد لازم
آب گرم: یک پیمانه (240 میلی‌لیتر)
شکر:50 گرم
مخمر:2 و نیم قاشق چای‌خوری
روغن مایع:یک چهارم پیمانه (60 میلی‌لیتر)
آرد: دو و سه چهارم پیمانه (350 گرم)
نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری

 طرز تهیه 
1. درون ظرفی آب گرم بریزید.
2. سپس شکر را به آب افزوده و هم بزنید.
3. در ‌این مرحله مخمر را بیافزایید و کمی‌ مخلوط نمایید.
4. روغن مایع را بیافزایید.
5. آرد را سه مرتبه الک کرده و به مایعات اضافه کنید.
6. پس از افزودن مقداری نمک، با استفاده از لیسک مواد را با هم مخلوط کنید.
7. خمیر را از ظرف بر روی سطح آرد پاشی شده انتقال دهید.
8. شروع به ورز دادن خمیر کرده و 5 دقیقه خمیر را کامل ورز بدهید.
9. خمیر را بلند کرده و روی سطح کار بکوبید،‌ این کار را چندین مرتبه تکرار کنید.
10. خمیر را گرد کنید و درون ظرفی که چرب کرده‌اید، قرار دهید.
11. روی ظرف را با سلفون و پارچه پوشانده و آن را در محیط نسبتاً گرم قرار دهید تا به مدت یک ساعت استراحت کند.
12. بعد از آن که خمیر عمل آمد، پیش از پهن کردن آن بر روی سطح کار لازم است هوای اضافی داخل خمیر تخلیه شود، پس دست‌تان را روی خمیر فشار داده و کمی ‌خمیر را ورز دهید
13. خمیر را بر روی سطح آردپاشی شده قرار دهید و به چندین قسمت مساوی تقسیم کنید.
14. قسمت‌های کوچک خمیر را با دست به شکل گرد درآورده و چانه بگیرید.
15. هر چانه را با دست یا با کمک وردنه پهن کنید تا دایره شکل شود.
16. خمیر‌ها را با کاتر مخصوص دونات قالب بزنید اما اگر قالب مخصوص دونات در دسترس نداشتید از درب یک دبه بزرگ و درب نوشابه استفاده نمایید.
17. پس از ‌این که تمام خمیر را قالب زدید، آن‌ها را درون یک سینی چیده و روی خمیرهای قالب زده را با دستمال بپوشانید و به مدت 15 دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیرها دو برابر شود.
18. بعد از 20 دقیقه درون تابه‌ای روغن بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید تا کاملاً روغن داغ شود.
19. روغن باید کاملاً داغ باشد، ولی حرارت زیر آن باید ملایم باشد.
20. خمیرها را درون روغن داغ بیاندازید تا سرخ شوند.
21. پس از ‌این که یک سمت دونات طلایی شد، آن‌ها را برگردانید تا سمت دیگرشان نیز به خوبی سرخ شود.
22. پس از ‌اینکه دونات‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از روغن خارج نمایید و روی دستمال حوله‌ای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان به طور کامل کشیده شود.
23. دونات شما حاضر است، نوش جانتان.

 نکات کلیدی 
 برای تهیه دونات شکری پس از سرخ شدن دونات آن را به شکر آغشته کنید.
 برای تهیه دونات کاکائویی، شکلات را داخل یک کاسه مناسب ریخته و به روش بن ماری ذوب کنید و پس از افزودن روغن مایع به آن، شکلات ذوب شده را در قیف کاغذی بریزید و با آن دونات‌ها را تزیین نمایید.
 برای جلوگیری از خراب شدن دونات‌ها هنگام انتقالشان به داخل روغن می‌توانید هر کدام از خمیرها را بعد از قالب زدن روی کاغذ روغنی کوچک قرار دهید.
 از اضافه کردن بیش از حد آرد خودداری کنید زیرا‌ این عمل باعث می‌شود که خمیر دونات خشک و سنگین شود و پس از سرخ شدن به خوبی پف نکند.

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی