[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۴
  • دوره جدید

بیسکویت کبریتی ، روزنامه شیراز نوین

بیسکویت کبریتی یک نوع بیسکویت طرح دار و متفاوت است که به عنوان یک میان وعده خوشمزه و جالب به خصوص برای کودکان مورد استفاده قرار می‌گیرد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بیسکویت کبریتی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
آرد: ۱ و یک سوم لیوان
پودر قند: نصف لیوان
نشاسته ذرت: یک چهارم لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
بیکینگ پودر:    نصف قاشق چای‌خوری
اسانس وانیل: ۳ تا ۴ قطره
شکلات تخته‌ای قرمز: به مقدار لازم

 طرز تهیه
 مرحله اول
برای تهیه بیسکویت کبریتی خوشمزه ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید و پودر قند را به آن اضافه کنید و با دور تند همزن ۲ تا ۳ دقیقه بزنید تا کاملاً با هم مخلوط شوند.
 مرحله دوم
بعد تخم مرغ را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و سپس به مواد اضافه کنید و با دور تند همزن بزنید و با لیسک چند بار دورگیری کنید تا همه مواد یکسان با هم ترکیب شوند.
 مرحله سوم
وقتی که مخلوط مواد کرم رنگ و یکدست شد چند قطره وانیل را اضافه کنید و با دور تند هم بزنید و چند بار دور ظرف را تمیز کنید تا بعد از پخت بیسکویت‌ها بوی تخم‌ مرغ ندهند.
 مرحله چهارم
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت آن سبک شود، بعد بیکینگ پودر و نشاسته ذرت را به آن اضافه و با هم ترکیب کنید تا بافت آرد صاف و یکدست شود.
 مرحله پنجم
بعد آرد را کم‌کم و در چند مرحله روی مخلوط مواد الک کنید و با دور کند همزن بزنید تا کاملاً با هم ترکیب شوند و خمیر تشکیل شده نرم و لطیف شود و به دست نچسبد.
 مرحله ششم
سپس خمیر را در یک کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه به ضخامت یک سانتی‌متر باز کنید و آن را به مدت یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خمیر استراحت کند و منسجم شود.
 مرحله هفتم
بعد از این زمان خمیر را از کیسه فریزر در بیاورید و سپس با چاقوی تیز اطراف آن را برش دهید تا صاف شود و بعد برش‌هایی به عرض یک سانتی‌متر و طول دلخواه روی خمیر ایجاد کنید.
 مرحله هشتم
سپس کف قالب یا سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و بیسکویت‌ها را با فاصله روی آن بچینید و بعد سینی یا قالب را در فر که از ده دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.
 مرحله نهم
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا بپزند و سپس از فر در بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند.
 مرحله دهم
سپس شکلات تخته‌ای قرمز را در ظرفی قرار دهید و به روش بن‌ماری و روی بخار کتری ذوب کنید و بعد از آن بیسکویت‌ها را که سرد شده‌اند از کاغذ روغنی جدا کنید.
 مرحله یازدهم
سپس بیسکویت‌ها را به اندازه ۱ سانتی‌متر در شکلات ذوب شده فرو کنید و در بیاورید و نگه دارید تا شکلات خودش را بگیرد و سفت شود و سپس در ظرف قرار دهید. در آخر مقداری بیسکویت کبریتی را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی