[ فردا را به امروز می آوریم ]
  • آخرین شماره ۲۰۹۶
  • دوره جدید

طرز تهیه شیرینی کشمشی، روزنامه شیراز نوین

شیرینی کشمشی یکی از انواع شیرینی ها بسیار پر طرفدار ایرانی است که مانند انواع کیک به‌همراه چای سرو می شود. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله‌به‌مرحله طرز تهیه شیرینی کشمشی در ادامه با ما همراه باشید.

 مواد لازم
آرد قنادی: ۱ لیوان
تخم مرغ: ۱ عدد
پودر قند: دوسوم لیوان
کره: ۷۵ گرم
کشمش پلویی: یک‌چهارم لیوان
اسانس وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری

 طرز تهیه
 مرحله اول 
برای تهیه شیرینی کشمشی، ابتدا کره  و تخم‌مرغ را از یخچال خارج می‌کنیم تا هم‌دمای محیط شوند. در ادامه هم یک کاسه بزرگ انتخاب می‌کنیم و کره را به‌همراه پودر قند و اسانس وانیل به کاسه اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.
 مرحله دوم 
هم زدن مخلوط کره، پودر قند و اسانس وانیل را باید در حدی ادامه دهیم که خمیری کرم‌رنگ به‌دست بیاید. پس از اینکه کار مخلوط کردن مواد به‌پایان رسید، تخم‌مرغ را اضافه کرده و مجدداً مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند.
 مرحله سوم 
در این مرحله، آرد را دو مرتبه الک می‌کنیم، سپس کم‌کم به دیگر مواد اضافه می‌کنیم و در حین اضافه کردن آرد، مواد را با دور کم همزن مخلوط می‌کنیم. آرد را با دیگر مواد فقط باید در حدی مخلوط کنیم که یکدست شوند.
 مرحله چهارم
پس از اینکه آرد با دیگر مواد یکدست شد و مایه شیرینی آماده شد باید کشمش پلویی را به خمیر شیرینی اضافه کنیم. برای این منظور کشمش‌ها را تمیز می‌کنیم و سپس به‌مدت ۲۰ دقیقه در آب سرد می‌خیسانیم.
نکته: یکی از فوت‌و فن‌های ساده و کاربردی این شیرینی این است که حتماً کشمش‌ها را پس از آب‌کشی با مقداری آرد مخلوط کنیم تا درون خمیر ته‌نشین نشوند.
 مرحله پنجم
سپس کشمش را به خمیر اضافه می‌کنیم و خیلی کم مخلوط می‌کنیم تا کشمش به‌تمام نقاط خمیر برسد. بهتر است فر را از ۱۵ دقیقه قبل با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد روشن کنیم تا زمان آماده شدن خمیر شیرینی، معطل گرم شدن فر نشویم.
 مرحله ششم
شیرینی کشمشی از انواع شیرینی‌هایی محسوب می‌شود که به سینی فر می‌چسبد و برای همین باید از کاغذ روغنی در سینی فر استفاده کنیم. البته اگر کاغذ روغنی در دسترس نیست، می‌توانیم سینی فر را با روغن جداکننده کیک چرب کنیم تا شیرینی پس از پخت نچسبند.
 مرحله هفتم
پس از اینکه سینی فر را آماده کردیم، مایه شیرینی را با قیف یا قاشق با فاصله داخل سینی فر، قیف می‌زنیم. وقتی مایه شیرینی را داخل سینی، قیف بزنیم کمی برجسته است و به‌مرور زمان خودش پخش می‌شود و نیازی نیست که خودتان آن را تخت کنید.
 مرحله هشتم
پس از اینکه تمام خمیر را به‌صورت مرتب روی کاغذ روغنی قرار دادیم، سینی را به‌مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در فر قرار می‌دهیم تا شیرینی‌ها آماده شوند. برای مطمئن شدن از پخت شیرینی‌ها نیاز نیست در فر را باز و بسته کنید.
 مرحله نهم 
زمانی که اطراف شیرینی‌ها طلایی رنگ شد، میتوانید آنها را از فر خارج کنید. چون شیرینی کشمشی حالتی شکننده دارد و ممکن است خرد شود، صبر کنید تا شیرینی‌ها خنک شوند و سپسآنها را جمع کنید.
 نکات کلیدی
شیرینی کشمشی نرم و خشک
اگر تمایل دارید شیرینی کشمشی شما خشک باشد باید آرد شیرینی را کمی بیشتر بگیرید، ضمن اینکه برای خارج کردن شیرینی‌ها از فر ، اجازه دهید تا اطراف شیرینی‌ها قهوه‌ای شود و سپس آنها را از فر خارج کنید تا خشک شوند.
اما اگر می خواهید شیرینی کشمشی شما نرم باشد دستور بالا را به‌همراه اندازه‌های داده شده بدون کم‌وکاست انجام دهید. بهتر است برای اینکه شیرینی‌ها خشک نشوند یک کاسه آب‌جوش هم از قبل داخل فر قرار دهید.
شیرینی کشمشی بدون کاغذ روغنی
به‌دلیل اینکه شیرینی کشمشمی از شیرینی‌هایی محسوب می‌شود که به کف سینی فر می‌چسبد، توصیه می‌شود که از کاغذ روغنی استفاده شود. اگر کاغذ روغنی در دسترس ندارید هم کافی است با روغن جداکننده کیک، سینی فر را چرب کنید تا شیرینی‌ها به سینی فر نچسبندند. 

 

تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
نام و نام خانوادگی

آدرس ایمیل

متن نظر

کد امنیتی