نقش تغذیه در پیشگیری از یبوست، روزنامه شیراز نوین
یک متخصص تغذیه، به نقش مهم تغذیه در پیشگیری از یبوست تأکید کرد و گفت: اینکه افراد فکر میکنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند، باور غلطی است.
به گزارش خبرگزاری مهر، مجید حاجیفرجی عضو پیوسته فرهنگستان علومپزشکی افزود: یبوست یک معضل شایع در تمامی جوامع است و در زندگی صنعتی امروز به عوامل بسیاری بستگی دارد که اصلیترین عامل آن تغییر سبک زندگی است.
استاد دانشگاه علومپزشکی شهید بهشتی تأکید کرد: توجه به زمان هضم و جذب مواد غذایی در پیشگیری از یبوست و عملکرد دستگاه گوارش بسیار مؤثر است و آموزش صحیح به مردم توسط پزشکان و داروسازان در مورد اینکه مواد غذایی را چگونه مصرف کنند تا دچار یبوست نشوند و مردم باید بدانند استفاده کدام دسته از مواد غذایی با کدام داروها تداخل دارد.
حاجیفرجی به اهمیت نوشیدن آب در طول روز اشاره کرد و گفت: اینکه افراد فکر میکنند تا احساس تشنگی نکنند نباید آب بخورند باور غلطی است و هر فرد باید در روز بهمقدار کافی آب به بدن خود برساند تا از یبوست و سایر بیماریهای گوارشی که در نتیجه کمآبی بدن بهوجود میآید در امان باشد.
وی به نحوه استفاده درست از حبوبات اشاره کرد و افزود: حبوبات بهدلیل عوارض نفخی که در پی دارند باید از قبل خیس شوند تا مشکلات گوارشی را در پی نداشته باشند.
این متخصص تغذیه به مصرف سبزیجات پخته و طعمدار، استفاده از روغن زیتون بدون بو، استفاده از میوهها و غذاهای سالم تأکید کرد و نظم در خوردن وعده اصلی غذا و نیز نرمشهای صبحگاهی قبلاز خوردن صبحانه را در پیشگیری از یبوست بسیار مهم دانست.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین