مصرف منظم این گیاه در ناشتای صبح معده را کوچک سازی میکند، روزنامه شیراز نوین
به گزارش صد آنلاین، مصرف زنجبیل به صورت ناشتا و قبل از وعدههای غذایی باعث تحریک سوختوساز بدن، هضم بهتر، پایین آوردن سطح کورتیزول و افزایش انرژی میشود. اگر هدفتان چربیسوزی و لاغری است، ناشتا زنجبیل بخورید. ترکیب زنجبیل با آب لیموترش و نمک پیش از غذا اشتهایتان را کنترل میکند. زنجبیل(Ginger) یکی از قدیمیترین داروهای گیاهی شفابخش است که از هزاران سال پیش مورد استفاده مردم هند و برخی دیگر از نقاط آسیا بوده است. همچنین استفاده از این گیاه در برخی کشورهای آمریکای جنوبی نیز رواج دارد. زنجبیل که گیاهی زرد و دارای طبع گرم است، یکی از مواد غذایی پرکاربرد نیز محسوب میشود که بیشتر مواقع مورد استفاده اقوام شرق قرار میگیرد و از ریشه آن به صورت خشکشده و یا به صورت پودر و نیز بهعنوان نوعی ادویه در غذاهای مختلف و برخی نوشیدنیها استفاده میشود. زنجبیل در کل، بزاق انسان را تحریک و به تولید صفرا کمک میکند و از سوی دیگر اثر مثبتی بر روی آنزیمهایی به نام «لیپاز پانکراس» و «تریپسین» برجای میگذارد و باعث پیشگیری از مبتلا شدن به بیماریهایی مانند «سرطان کولون» و یبوست میشود.
گیاه زنجبیل بسیار به سرما حساس است و در برابر کمآبی نیز مقاومت بالایی ندارد و شاید همین موضوع باعث شده که میزان تولید آن نسبت به درخواستهای بالا برای مصرف کم باشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین