طرز تهیه دنده پلو ، روزنامه شیراز نوین
دنده پلو یک نوع برنج تهانداز است که تهدیگ آن شامل دنده گوسفند مزهدارشده میباشد. روش تهیه این غذا به دو گونه است که در ادامه بیان شده است؛ در هر دو روش دندهها پخته و برشته میشوند. از آنجا که گوشت دنده شامل پردههای چربی است، در تهدیگ با همان چربی سرخ و برشته میشود که علاوه بر طعم خوبی که ایجاد میکند، نرم و پخته نیز میشود.
مواد لازم برای 4 نفر
دنده گوسفند: ۱ کیلو
برنج: ۳ پیمانه
نمک: به مقدار لازم
کره محلی: به مقدار دلخواه
دارچین، زیره و زعفران: به میزان لازم
پیاز: ۱ عدد
گوجه و فلفل دلمهای برای کباب: به مقدار لازم
طرز تهیه روش اول
مرحله اول
برای تهیه دنده پلو مجلسی در این روش ابتدا دندهها را درون یک کاسه میریزیم و پیاز را خرد کرده و روی آن اضافه میکنیم. ادویه ها را هم اضافه کرده و مواد را با هم مخلوط می کنیم و چند ساعت درون یخچال استراحت میدهیم.
مرحله دوم
سپس یک قابلمه برمیداریم و کف آن را کمی روغن و کره محلی میریزیم؛ سپس دندهها را کف قابلمه میچینیم. برنج را که از قبل خیس کرده و با آب جوش نیمپز کردهایم، آبکش می کنیم و روی دندهها میریزیم، حالا با حرارت ملایم میگذاریم تا بپزد.
طرز تهیه روش دوم
مرحله اول
در این روش میتوان دندهها را جدا در یک قابلمه دیگر پخت و سپس زیر برنج قرار داد. در این حالت وقتی دندهها پخته شد، کف قابلمه را با مقداری کره محلی و زعفران دمکرده پوشش میدهیم.
مرحله دوم
سپس کمی از آب دندهها را هم میریزیم و دندهها را از طرف چربیدار آن، کف قابلمه میچینیم.
در ادامه زیره و دارچین را روی آن میپاشیم و برنج آبکششده را روی آن ریخته و اجازه میدهیم تا یکی دو ساعت دم بکشد.
تاکنون نظری برای این خبر ثبت نشده است!
ثبت نظر جدید
خبرهای تصادفی روزنامه شیراز نوین